Fotografie rară publicată de Nadia Comăneci de ziua soțului ei FOTO

Marti, 28 Martie 2023, ora 20:19
7217 citiri
Fotografie rară publicată de Nadia Comăneci de ziua soțului ei FOTO
Nadia Comaneci este casatorita de 27 de ani cu Bart Conner FOTO facebook

Bart Conner, soțul Nadiei Comăneci, împlinește astăzi 65 de ani, prilej pentru fosta mare gimnastă să-i facă o surpriză publică.

Nadia a publicat o fotografie cu ea și Bart de la olimpiada in 1976, de la Montreal, acolo unde s-au cunoscut.

Cei doi au concurat, înainte de Olimpiada de la Montreal, în cadrul aceluiași eveniment, American Cup, care a avut loc la Madison Square Garden, chiar de ziua de naștere a lui Conner, pe 28 martie.

După ce Nadia a fugit din România, în noiembrie 1989, cei doi au ajuns să se reîntâlnească. În ianuarie 1990, Bart Conner a citit în ziar că Nadia urma să apară într-un show, The Pat Sajak Show, și l-a contactat pe producător, astfel încât să fie și el invitat, dorind să-i facă o surpriză. „M-am gândit că, dacă tot urma să fie la Sajak, de ce să nu mă duc până acolo și să-i zic Hey, Nads!”.

În cele din urmă, Nadia și Bart Conner au devenit foarte apropiați, soțul ei de astăzi ajutând-o, la vremea aceea, să scape dintr-o situație dificilă, legată de persoana care o ajutase să fugă din țară și care era managerul ei.

„După ce am plecat în State, am fost prieteni 4-5 ani, am avut o mare prietenie. El a fost tot timpul grijuliu și eram total diferiți, ceea ce ne-a atras. Am învățat de la el să fii pozitiv și să te bucuri de ce ai astăzi”, a povestit Nadia.

În 1990, Nadia și Bart Conner au apărut într-un program ABC, pentru care el a intervievat-o, și după alte câteva luni a fost invitat la ziua de naștere a Nadiei. Anul 1991, marcat de decesul unui prieten comun, i-a adus și mai aproape, iar Conner a invitat-o pe Nadia în Oklahoma, unde acesta conducea o școală de gimnastică.

Cei doi s-au căsătorit în 1996 și au un fiu, Dylan, născut pe 3 iunie 2006, pe care Nadia l-a numit „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, ca o aluzie afectuoasă la momentul în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice.

Eveniment Quarterly Report

Hagi e în doliu. "Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace!"
Hagi e în doliu. "Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace!"
Este doliu în sportul constănțean, după ce fostul fotbalist Cătălin Agafiței a încetat, astăzi, din viață. El ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, la numai 47 de ani. Fost...
Elena Udrea, mesaj din temniță pentru fiica ei. Cum arată fetița de cinci ani aflată în grija tatălui ei FOTO
Elena Udrea, mesaj din temniță pentru fiica ei. Cum arată fetița de cinci ani aflată în grija tatălui ei FOTO
Elena Udrea nu a putut fi alături de fetița ei, Eva Maria, de ziua de naștere a acesteia, deoarece permisia cerută nu i-a fost acordată. Închisă pentru luare de mită și abuz în...
#Nadia Comaneci, #Bart Conner, #zi de nastere, #mesaj, #casatorie, #65 ani, #poza rara , #stiri din sport