Legenda continua: Nadia Comaneci, in istoria sportului

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 13:10
3057 citiri
Legenda continua: Nadia Comaneci, in istoria sportului

Nadia Comaneci primeste inca o distinctie din partea presei internationale, fiind inclusa in topul celor mai mari zece legende din istorie.

Terra, cel mai important portal din America de Sud, considera ca performantele pe care Nadia Comaneci le-a obtinut justifica prezenta ei pe aceasta lista.

"Gimnasta din Romania a castigat noua medalii olimpice, dintre care cinci sunt de aur. A fost prima din lume care a obtinut un punctaj perfect, 10 la paralele, intr-o competitie olimpica. Este considerata cea mai buna gimansta a secolului XX si este pe buna dreptate una dintre cele mai mari gimnaste din toate timpurile", a comentat sursa citata.

Lista celor zece legende amintite de Terra: Muhammad Ali (boxeor), Pele (fotbalist), Mark Spitz (inotator), Carl Lewist (atlet), Michael Jordan (basketbalist), Nadia Comaneci (gimnasta), Diego Armando Maradona (fotbalist), Pete Sampras (jucator de tenis), Julio Cesar Chavez (boxeor) si Steffi Graf (jucatoare de tenis).

In alta ordine de idei, Nadia Comaneci va fi prezenta, alaturi de Ilie Nastase si alte nume importante din istoria sportului, in luna februarie la Londra, la gala premiilor Laureus.

C.M.

Eveniment Quarterly Report

Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia...
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Fuga din țară a primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, readuce în actualitate slăbiciunile și complicitățile cu...
#Nadia Comaneci, #sportivi de legenda, #medalii Nadia Comaneci , #stiri Nadia Comaneci