Naomi Osaka, primele dezvaluiri despre relatia cu noul sau antrenor

Duminica, 10 Martie 2019, ora 19:06
12902 citiri
Naomi Osaka, primele dezvaluiri despre relatia cu noul sau antrenor

Naomi Osaka, lidera mondiala WTA si detinatoarea ultimelor doua trofee de Mare Slem, US Open si Australian Open, a vorbit in premiera despre relatia cu noul sau antrenor, dupa despartirea de omul care a facut-o celebra, Sascha Bajin.

Nipona a anuntat pe 28 februarie ca a semnat un angajament cu Jermaine Jenkins, iar acum, la circa 10 zile de la inceperea colaborarii, Osaka a vorbit pentru presa din tara natala despre cum merge aceasta relatie:

"Simt ca devin tot mai puternica si cand devii puternic devii si mai bun. Pe de alta parte este foarte distractiv sa lucrezi cu el pentru ca este foarte strict, dar nu se fereste sa faca glume. Este strict ca un frate mai mare care vrea doar ce-i mai bun pentru tine, caruia ii pasa de tine", puncta Osaka intr-un interviu pentru un cotidian important din Japonia.

Pe 12 februarie, Osaka anunta intr-un mod surprinzator faptul ca se desparte de germanul Sascha Bajin, cel care a dus-o in postura de lidera mondiala WTA si cu care a castigat cele 2 trofee de Mare Slem mai sus mentionate.

In momentul care a inceput colaborarea cu Bajin, Osaka se afla pe locul 68 in lume.

Osaka a inceput cu bine turneul Masters de la Indian Wells, castigand in turul II la Kiki Mladenovici, 65 WTA, iar cronica o puteti citi mai jos:

Naomi Osaka incepe in forta turneul de la Indian Wells, unde are de aparat marele trofeu

In turul III, tanara sportiva din Japonia va da piept cu Danielle Collins din SUA, favorita 25.

D.A.

Citeste si:
Primele tensiuni în PSD. Vasile Dîncu și Dumitru Buzatu au cerut ca partidul să nu-l voteze pe Ciucă SURSE
Primele tensiuni în PSD. Vasile Dîncu și Dumitru Buzatu au cerut ca partidul să nu-l voteze pe Ciucă SURSE
Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, și Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, au cerut în ședința Biroului Permanent al partidului ca PSD să nu...
PNL, groparul României
PNL, groparul României
După ce Dacian Cioloș a eșuat în tentativa sa de a forma un guvern, pe surse, s-a auzit că președintele Iohannis i-ar fi cerut lui Florin Cîțu să facă un pas în spate, dar că acesta ar...
Sursa: Ziare.com