Ziare.com
Home > Personalitati > Narcisa Lecusanu
Narcisa Lecusanu
Ce asteapta Narcisa Lecusanu de la anul 2011 (Video)

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 13:12

Ce asteapta Narcisa Lecusanu de la anul 2011 (Video)

Narcisa Lecusanu / stiri Narcisa Lecusanu

Narcisa Lecusanu, fosta jucatoare de handbal si in prezent directoare a loturilor nationale de handbal feminin in cadrul Federatiei Romane, a declarat pentru Ziare.com ca spera ca anul 2011 sa aduca un rezultat bun la Campionatul Mondial din decembrie 2011 din Brazilia pentru echipa de handbal fete a Romaniei. "Asteptam foarte mult de la 2011, in primul rand un rezultat bun la Campionatul Mondial din decembrie 2011 din Brazilia, pentru ca pentru noi e foarte importanta o calificare la Jocurile Olimpice. Daca nu, vor fi oricum niste calificari si sper sa realizam pasul spre Olimpiada", a declarat Lecusanu pentru Ziare.com. Narcisa Lecusanu si Luminita Hutupan au fost prezente luni seara la "Gala Superlativelor VIP 2010 - recunoasterea valorilor romanesti" pentru a le fi inmanat premiul pentru Sport. "Acest premiu este acordat echipei si ma bucur enorm de mult ca a fost aleasa echipa nationala de handbal a Romaniei pentru ca ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Narcisa Lecusanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Narcisa Lecusanu
Narcisa Lecusanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Narcisa Lecusanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor