Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oprescu nu e de acord cu accesul gratuit al consilierilor pe Arena Nationala

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 22:00
1972 citiri
Oprescu nu e de acord cu accesul gratuit al consilierilor pe Arena Nationala

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca i se pare ciudata decizia consilierilor generali de a avea acces gratuit la toate evenimentele de pe Arena Nationala si ca nu poate impune o astfel de facilitate.

"Eu nu stiu cati bani au acesti consilieri generali, pentru ca rolul meu nu este sa stau sa le numar banii - unu. Doi: ieri, dupa cate stiti, a avut loc o sedinta extraordinara. In sedintele ordinare, care sunt convocate de catre primarul general, nu au avut curaj sa bage treaba asta. Daca stateau sa ma intrebe si pe mine, in lipsurile generale pe care le avem, mie mi se pare ciudat.

Acest lucru nu o sa poata fi niciodata dus la bun sfarsit, pentru ca in relatiile comerciale pe care le am cu o serie intreaga de firme care organizeaza sau cluburi care organizeaza evenimente eu nu pot sa impun acest lucru. Asadar, hotararea este pentru satisfacerea unor vanitati si a unor orgolii mici", a declarat primarul Capitalei, dupa sedinta de guvern.

Consilierii Capitalei si-au votat acces gratuit la evenimentele de pe Arena Nationala (Video)

Insa el a precizat ca nu poate intoarce proiectul, dar cel mai probabil il va ataca.

"Calitatea mea este de a ataca proiectele, daca ele nu sunt conforme cu ceea ce ar trebui sa fie grija fata de populatie si probabil ca, in curand, o sa va prezint proiecte sau hotarari, parti din ele, pe care am sa le atac", a adaugat Sorin Oprescu.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, marti, o hotarare ce le va permite membrilor sai sa beneficieze de acces gratuit la toate evenimentele organizate pe Arena Nationala.

Biletele vor fi acordate la tribuna I sau la tribuna zero, pe baza unor protocoale care vor fi incheiate cu organizatorii.

Hotararea a fost aprobata cu majoritate de voturi, cu exceptia celor noua consilieri generali PDL, care s-au abtinut si a unui vot impotriva.

Viceprimarul PNL al Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat ca aceasta hotarare s-a luat pentru ca fiecare consilier general sa beneficieze de un singur bilet la toate manifestarile care se organizeaza pe acest stadion, fie culturale sau sportive.

C.P.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#consilieri Bucuresti acces gratuit Arena Nationala, #Oprescu consilieri meciuri gratis, #Oprescu consilieri bilete gratis Arena Nationala, #consilieri bilete gratis Arena Nationala , #meciuri