Steaua, data afara si de pe National Arena?

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 07:30
3364 citiri
Steaua, data afara si de pe National Arena?

"Steaua nomada" ar putea reveni in actualitate in prima parte a anului 2012, "ros-albastrii" fiind in pericol de a ramane fara un stadion pe care sa isi dispute meciurile de pe teren propriu din cauza dorintei FRF de a-i da afara de pe National Arena.

Frderatia intentioneaza sa inchida stadionul bucurestean incepand cu luna martie, pentru ca acesta sa fie pregatit din timp pentru a gazdui finala Europa League din mai. Acest lucru inseamna ca, dupa meciul amical dintre Romania si Uruguay, de la finalul lunii februarie, nicio alta partida nu se va mai disputa acolo pana la finala.

Stelistii au astfel doua probleme destul de mari. Prima si cea mai evidenta este aceea ca nu vor mai avea unde sa joace "acasa" in Liga 1, fiind in pericolul de a reveni la "obiceiurile" din toamna, cand se plimbau de pe un stadion pe altul, in functie de cine voia sa ii primeasca. A doua tine de rezultatul "dublei" cu Twente, in cazul unei calificari in optimi el avand optiuni limitate pentru o arena pe care sa joace in Romania.

Conform gsp.ro, Gigi Becali sustine ca nu sunt sanse reale ca Steaua sa fie data afara si de pe National Arena.

"UEFA vine la 1 martie in inspectie, sa verifice vestiare, gazon, tot. Oamenii vin din doua in doua saptamani sa vada cum arata stadionul si atat! Dar nu poate UEFA sa-mi zica mie ce sa fac cu un bun al meu!

O batem pe Twente si continua sa jucam pe National Arena si dupa aceea. Va zic eu ca asa va fi! Cine e UEFA, sa-mi interzica mie sa intru in casa mea, la mine in tara?!", a explicat Gigi Becali.

Numai ca National Arena nu este nici pe departe casa lui Becali sau a Stelei iar riscul ca Romania sa se faca de ras in mai, cand se va juca finala Europa League, ii va face, foarte probabil, pe cei din FRF sa uite de orice fel de prietenie.

Se stie deja ca stadionul are cateva probleme serioase, cea mai mare fiind cea a gazonului. Acesta va necesita, probabil, o noua inlocuire, insa sunt si alte detalii la care trebuie lucrat - acoperisul nu este functional nici in partea fixa, existand riscul ca strainii sa fie udati pana la piele in caz ca va ploua in seara finalei iar lucrul la finisaje este departe de final, fapt reclamat de mai toti cei care au fost la vreun meci pe aceasta arena.

In acest caz, foarte probabil ca Stelei i se va inchide usa National Arena in nas, "ros-albastrii" avand doar varianta Cluj pentru meciurile din Europa. Pentru Liga 1, se discuta posibilitatea revenirii in Ghencea, insa daca nu se va ajunge la un acord cu Ministerul Apararii, se va ajunge la episodul "plaimbarilor" prin tara.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#steaua data afara national arena, #national arena inchis, #finala europa league bucuresti 2012, #steaua revine ghencea , #meciuri