Mircea Sandu da cartile pe fata: Iata problemele de la Arena Nationala

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 11:37
5354 citiri
Mircea Sandu da cartile pe fata: Iata problemele de la Arena Nationala
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu a vorbit despre problemele pe care le are Arena Nationala, cu toate ca stadionul a primit aviz de la ISU si Primaria Capitalei a anuntat ca se va redeschide.

Sandu a spus, la Dolce Sport, care sunt cele cinci probleme pe care le are cel mai mare stadion al Romaniei.

Prima este legata de acoperis: "Materialul acoperisului nu este legal in Romania, desi el este aprobat in Elvetia si Germania. Oricum, din punct de vedere al ignifugarii el nu arde si nu ia foc. Nu stiu de ce nu s-a dat aprobare pentru acoperis".

A doua problema are legatura cu scarile abrupte: "Nea Mitica, efervescent asa cum e el, a atras atentia ca sunt cateva zone care sunt periculoase pentru spectatori. La etajul 3 al stadionului, scarile sint destul de abupte, intr-o panta si pot cauza o stare de vertij. Aici se pot intampla unele probleme".

De asemenea, probleme sunt si la parcarea subterana: "Nu exista trepte de acces in zona parcarii subteran catre etajele superioare. Afluirea cu liftul se face foarte greu, pentru ca sunt foarte incete si sunt doar doua. La zona VIP intra cam 5.000 de persoane, deci ei trebuie sa urce si sa coboare cu cele doua lifturi".

Alarma in fotbal: Stadioanele Giulesti si Dinamo trebuie demolate inainte sa moara oameni!

O alta problema este pentru unii spectatori de la loje: "A mai existat o problema cu vederea de la loje, pentru ca erau niste bare, iar vederea era obstructionata. Si-acum in zona lojelor scaunele nu sunt in dreptul lor. De exemplu, cei care dau o gramada de bani pe loja 12 trebuie sa se duca sa stea pe stadion mai in dreapta sau mai in stanga, fata de locul unde au cumparat loja".

In cele din urma, accesul autocarelor in zona vestiarelor este de asemenea problematic: "Nu se poate ajunge cu autocarul in zona vestiarelor, desi eu mi-am exprimat problema asta inca de la inceput, dar nu am fost bagat in seama".

National Arena se redeschide: Primaria Bucuresti anunta ca nu sunt probleme la acoperis sau subsol

Primaria Bucuresti a transmis insa miercuri ca stadionul nu are probleme nici in privinta membranei acoperisului retractabil si nici la nivelul parcarii subterane, astfel ca se va redeschide in scurt timp, dupa ce va primi avizul de functionare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Mircea Sandu Arena Nationala, #Sandu probleme National Arena, #probleme stadion Arena Nationala , #stiri National Arena