Mircea Sandu da cartile pe fata: Iata problemele de la Arena Nationala

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 11:37
5171 citiri
Mircea Sandu da cartile pe fata: Iata problemele de la Arena Nationala

Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu a vorbit despre problemele pe care le are Arena Nationala, cu toate ca stadionul a primit aviz de la ISU si Primaria Capitalei a anuntat ca se va redeschide.

Sandu a spus, la Dolce Sport, care sunt cele cinci probleme pe care le are cel mai mare stadion al Romaniei.

Prima este legata de acoperis: "Materialul acoperisului nu este legal in Romania, desi el este aprobat in Elvetia si Germania. Oricum, din punct de vedere al ignifugarii el nu arde si nu ia foc. Nu stiu de ce nu s-a dat aprobare pentru acoperis".

A doua problema are legatura cu scarile abrupte: "Nea Mitica, efervescent asa cum e el, a atras atentia ca sunt cateva zone care sunt periculoase pentru spectatori. La etajul 3 al stadionului, scarile sint destul de abupte, intr-o panta si pot cauza o stare de vertij. Aici se pot intampla unele probleme".

De asemenea, probleme sunt si la parcarea subterana: "Nu exista trepte de acces in zona parcarii subteran catre etajele superioare. Afluirea cu liftul se face foarte greu, pentru ca sunt foarte incete si sunt doar doua. La zona VIP intra cam 5.000 de persoane, deci ei trebuie sa urce si sa coboare cu cele doua lifturi".

Alarma in fotbal: Stadioanele Giulesti si Dinamo trebuie demolate inainte sa moara oameni!

O alta problema este pentru unii spectatori de la loje: "A mai existat o problema cu vederea de la loje, pentru ca erau niste bare, iar vederea era obstructionata. Si-acum in zona lojelor scaunele nu sunt in dreptul lor. De exemplu, cei care dau o gramada de bani pe loja 12 trebuie sa se duca sa stea pe stadion mai in dreapta sau mai in stanga, fata de locul unde au cumparat loja".

In cele din urma, accesul autocarelor in zona vestiarelor este de asemenea problematic: "Nu se poate ajunge cu autocarul in zona vestiarelor, desi eu mi-am exprimat problema asta inca de la inceput, dar nu am fost bagat in seama".

National Arena se redeschide: Primaria Bucuresti anunta ca nu sunt probleme la acoperis sau subsol

Primaria Bucuresti a transmis insa miercuri ca stadionul nu are probleme nici in privinta membranei acoperisului retractabil si nici la nivelul parcarii subterane, astfel ca se va redeschide in scurt timp, dupa ce va primi avizul de functionare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Citeste si:
Sorin Grindeanu anunţă că românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 1 decembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
Sorin Grindeanu anunţă că românii blocați în Africa de Sud vor fi aduși în țară pe 1 decembrie. Echipa de rugby va fi și ea transportată de către TAROM
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, luni, 29 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că aeronava TAROM care îi aduce în ţară pe românii blocaţi în urma anulării...
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Cursuri de conducere defensivă pentru șoferii care se aleg cu permisul suspendat. Cum arată inițiativa USR
Senatorul USR Cosmin Poteraș a depus luni, 29 noiembrie, o inițiativă care introduce cursuri de conducere defensivă pentru cei cu carnetul de conducere suspendat. Concret, Cosmin Poteraș...