National Arena nu are certificat ISU - meciul Stelei a fost mutat (surse)

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 23:20
4645 citiri
National Arena nu are certificat ISU - meciul Stelei a fost mutat (surse)
Foto: FRF

Meciul pe care Steaua Bucuresti il va disputa, duminica, in calitate de echipa gazda cu FC Botosani urmeaza sa aiba loc la Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse Ziare.com, partida nu se va disputa pe Arena Nationala, deoarece cel mai mare stadion bucurestean nu are certificat de siguranta ISU.

Tragedia care ne poate lovi in orice clipa: Sa vedeti aici nenorocire! - Interviu

Informatia a fost difuzata si de postul Digi Sport. Se pare ca meciul de duminica seara, de la ora 20:30, se va disputa cel mai probabil pe terenul formatiei CFR Cluj.

"M-a sunat Valeriu Argaseala si m-a intrebat daca avem certificat pentru incendiu. Arena Nationala nu il are. Noi l-am obtinut, chiar acum vreo doua luni a avut loc o inspectie. Ca sa obtii acest aviz sunt niste costuri mari. Asadar, m-a sunat Argaseala, m-a intrebat de aviz si daca pot sa joace in aceasta etapa pe terenul nostru", a declarat presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Zilele trecute, au aparut tot mai multe informatii cu privire la problemele pe care le are stadionul pe care Steaua si echipa nationala a Romaniei isi disputau cea mai mare parte a meciurilor de acasa.

National Arena nu are autorizatie de 5 ani! Pompierii: Il inchidem in 30 de zile!

Astfel, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a spus miercuri seara ca parcarea de la subsolul National Arena nu este dotata cu scari, iar cei care ajung acolo o pot parasi doar cu lifturile: "Daca explodeaza o masina acolo, cei de acolo mor ca sobolanii".

Defect major la National Arena: Mor ca sobolanii

"Nu e de vina Primaria, ci constructorul care a exclus scarile ca sa nu bage betoane acolo, sa faca economie. De asta nu le-a dat aprobare. Cum n-au 99% din toate salile din tara, nu din Bucuresti. Eu si Lupescu am sesizat ca s-au evaporat scarile, adica nu le-au facut, desi in proiect exista scari", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?

Marti, pompierii au anuntat ca National Arena nu are autorizatie de functionare din partea lor, astfel ca in urmatoarea perioada se poate interzice dreptul de utilizare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#meci Steaua mutat Cluj, #Steaua FC Botosani Cluj, #National Arena certificat ISU, #inchidere National Arena , #stiri National Arena