Cine va antrena Romania la amicalul cu Brazilia?

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 08:24
1659 citiri
Cine va antrena Romania la amicalul cu Brazilia?

Meciul amical pe care nationala Romaniei il va juca in compania Braziliei, in aceasta vara, pune probleme neobisnuite pentru oficialii Federatiei Romane de Fotbal (FRF), aflati in cautarea unui nou selectioner.

Imediat dupa intalnirea cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012,"tricolorii" ar trebui sa plece in America de Sud, unde vor juca partidele de pregatire cu Brazilia si Columbia. O eventuala infrangere suferita in disputa cu bosniacii ar insemna, automat, demiterea sau demisia lui Lucescu cel mic, ceea ce ar inseamna ca sefii de la FRF ar avea la dispozitie 24 de ore pentru a anunta numele noului selectioner.

In acest moment, se iau in calcul 3 variante:

- Razvan Lucescu ramane si daca pierde meciul cu Bosnia. Actualul selectioner ar fi omul cel mai potrivit pentru ca turneul din America de Sud vine la putin timp dupa partida din preliminariile pentru Euro, lotul fiind deja selectionat iar un alt tehnician nu ar avea timpul necesar pentru a intra "in paine" si a cunoaste jucatorii.

- Alt antrenor, probabil Cosmin Olaroiu. FRF a inceput sa tatoneze pista Olaroiu, astfel ca fostul antrenor al Stelei ar fi pregatit sa conduca Romania in disputa cu Brazilia. Desi ar trebui sa lucreze cu jucatorii selectionati de Lucescu jr., "Oli" ar fi la curent cu toate noutatile si ar putea sa pregateasca bine turneul sud-american.

- Interimatul lui Emil Sandoi. Selectionerul nationalei de tineret ar putea primi si el o sansa, urmand a fi interimar pana la numirea unui nou antrenor in cazul in care Lucescu este dat afara sau isi da demisia imediat dupa partida cu Bosnia.

Intalnirea Romania - Bosnia se va disputa in data de 3 iunie, imediat "tricolorii" urmand a lua drumul Americii de Sud unde vor juca doua partide de pregatire, cu Brazilia pe 7 iunie si impotriva Columbiei, pe 11 iunie.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Razvan Lucescu demis nationala, #Romania amical Brazilia 2011, #antrenor nou echipa nationala , #amicale