Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Presa spaniola, despre remiza cu Romania

Luni, 28 Martie 2016, ora 09:00
7951 citiri
Presa spaniola, despre remiza cu Romania
Foto: FRF

Site-ul Ziare.com va prezinta cele mai importante reactii aparute in presa spaniola dupa partida amicala cu Romania, incheiata la egalitate, scor 0-0, pe Cluj Arena.

Iata principalele reactii:

Marca: Nicusor Stanciu a fost cel mai bun jucator al meciului, unul dintre putinii jucatori care nu ne invitau la cascat. A creat numeroase probleme Spaniei intre linii. Iscusit si rapid, din ghetele sale s-a nascut tot pericolul nationalei romane.

Mundo Deportivo: Remiza fara gol intr-un meci prost ce ne ridica multe semne de intrebare pentru EURO 2016. Casillas a salvat o echipa careia i-au lipsit Busquets si Iniesta. Adevarul este ca sentimentul pe care il avem este ca suntem departe, departe rau de echipa care a dominat fotbalul european pana nu de mult. Romania a gasit gauri in jocul nostru cu o usurinta incredibila. Rezultatul de 0-0 a fost obtinut in mare parte datorita lui Casillas.

Sport: Am intalnit o echipa a Romaniei lipsita de inhibitii, care a jucat de la egal la egal. Romania a incheiat in atac prima parte, dar Casillas s-a remarcat la suturile lui Stanciu. Concluzia cu care ramanem dupa acest meci este ca suntem inca in cautari si avem multe probleme inaintea Campionatului European.

AS: Ne-a lipsit sangele in Transilvania. Am avut un penalti neacordat in ultimul minut la Cesc Fabregas. Del Bosque a rasucit echipa precum o soseta, dar experimentul a fost trecut cu brio.

Romania, remiza entuziasmanta cu Spania

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat impotriva Spaniei, avand in multe momente o prestatie incantatoare.

In fata a aproximativ 30 de mii de spectatori prezenti pe Cluj Arena, nationala Romaniei a facut un meci curajos, in care a fost de multe ori peste campioana europeana.

Urmatorul meci amical al nationalei noastre se va disputa pe 3 iunie, impotriva Georgiei.

C.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Romania Spania, #presa spaniola Romania , #amicale