Tricolorii spera: Putem invinge Franta la Paris

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 13 August 2009, ora 07:26
1667 citiri
Tricolorii spera: Putem invinge Franta la Paris

Componentii echipei nationale sunt increzatori ca pot face o figura frumoasa in meciul cu Franta, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

Reprezentativa cocosului galic s-a chinuit teribil cu Insulele Feroe, echipa pe care a invins-o doar cu 1-0, iar acest lucru, cumulat cu evolutia buna a "tricolorilor" din meciul cu Ungaria, i-a facut pe fotbalisti sa spere la o victorie pe Stade de France.

"Nu ne-ar strica sa fie si meciul cu Franta tot 1-0. E bine ca avem aceste victorii pe banda rulanta. Lucram la fiecare convocare atat la faza de atac, cat si la cea de aparare. Dananae a avut mult ghinion, sper sa nu fie ceva grav si sa revina la nationala. E mult mai simplu sa joc fundas langa Cristi Chivu. Cand joci langa un fotbalist precum Chivu e mult mai usor. La el s-a vazut ca are valoare de Inter, la mine erau dubii, dar nu vreau sa mai vorbesc despre asta", a spus Radoi la finalul meciului cu Ungaria.

Si Ciprian Marica spera intr-un rezultat mare in deplasarea din Franta, dar spune ca pentru acest lucru sa se intample trebuie ca Romania sa aiba si putin noroc.

"Suntem bucurosi de victorie, sunt bucuros ca putem castiga cu 1-0, avem o parere extraordinara, iar Chivu a facut o lucrare foarte buna. Sper sa putem castiga si la Paris, sper ca vom face un meci bun acolo, avem nevoie de puncte. Am avut si ceva noroc azi, in fotbal fara noroc nu prea se poate", a declarat Marica la finalul partidei de la Budapesta.

Nationala de fotbal a Romaniei a reusit sa invinga Ungaria intr-o partida amicala disputata la Budapesta, scor 1-0.

Urmatorul meci al baietilor lui Razvan Lucescu se va disputa in data de 5 septembrie, la Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#amical Ungaria Romania, #Romania invins Ungaria, #Franta Romania preliminarii CM , #amicale