Cum explica jucatorii echipei nationale rezultatul meciului cu Albania

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 08:52
2227 citiri
Cum explica jucatorii echipei nationale rezultatul meciului cu Albania

Fotbalistii chemati de Razvan Lucescu la echipa nationala pentru meciurile cu Albania si Belarus au incercat sa explice fanilor debutul cu stangul din preliminariile pentru Euro 2012.

Capitanul de la Piatra Neamt, Mirel Radoi, sustine ca "tricolorii" nu mai au valoarea individuala din trecut, in timp ce marcatorul golului nostru, Bogdan Stancu, spera ca Romania sa-si recupereze punctele pierdute in deplasarea din Belarus.

"Romania nu mai are valoarea individuala din anii trecuti. Azi nu ne-am ajutat cat trebuia unii pe altii. Exersam la antrenamente fazele fixe, nu trebuia sa luam un astfel de gol", a spus Radoi la TVR 1, completat de "motanul" Stancu:"Cand avem ocazii si ratam, e normal sa fim pedepsiti. Am avut un inceput foarte bun, dar apoi nu am mai tinut de minge, nu stiu ce s-a intamplat. Ramane meciul cu Belarus, sper sa luam acolo trei puncte si sa remediem. Este trist ca s-a strigat demisia, dar asa se intampla cand nu facem un joc bun."

Razvan Rat da vina pe ghinion si recunoaste ca sansele de calificare la turneul final din Polonia si Ucraina au scazut foarte mult.

"Pentru mine, seara asta a fost una ghinionista. Sansele de calificare scad mult, pentru ca o echipa, daca vrea sa se califice, trebuie sa castige toate meciurile acasa, iar apoi sa scoata cat mai mult din deplasare. Nu vreau sa gasesc scuze, dar avem ghinion", a spus Rat.

Adus la prima echipa de la "tineret", dinamovistul Torje spera totusi in calificare si spune ca "tricolorii" pot incheia campania in forta.

"Acest egal este ca si o infrangere, trebuia sa castigam cele trei puncte. Speram sa o dregem pe parcurs! Este normal ca fanii sa fie dezamagiti, ne pare rau ca nu am reusit sa castigam. Sansele de calificare raman aceleasi, putem sa batem totul pana la final si sa ne calificam fara probleme. Poate ca vom termina in forta si vom merge la Campionatul European", a declarat Gabi Torje.

Romania a debutat cu stangul in campania de calificare la Campionatul European din 2012, elevii lui Razvan Lucescu terminand la egalitate, scor 1-1, cu Albania.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#jucatori nationala explica rezultat Albania, #Romania egal Albania preliminarii Euro, #Romania preliminarii Campionat European 2012 , #Euro 2012