Gabi Balint reactioneaza dupa gestul rusinos facut cu Finlanda de Chiriches

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 17:12
10806 citiri
Gabi Balint reactioneaza dupa gestul rusinos facut cu Finlanda de Chiriches
Foto: Hepta.ro

Fostul international roman Gabi Balint i-a raspuns lui Vlad Chiriches, dupa ce acesta a fugit la vestiare la finalul meciului cu Finlanda, iar apoi le-a transmis jurnalistilor sa vorbeasca cu "12".

Chiriches a facut aluzie la campania "Eu sunt 12", prin care Gabi Balint si alti fotbalisti romani incearca sa-i aduca pe suporterii romani alaturi de echipa nationala.

"Eu raman al 12-lea jucator in continuare, chiar daca Mr. Chiriches mi-a tras o palma aseara si m-a scos din singura echipa care ma mai reprezinta. Hai, adunati-va rapid, demonstrati ca formati o echipa unita, asigurati-va ca aveti toti "ouale" in pantaloni si castigati in Feroe! Hai Romania! Eu sunt 12", a scris Balint pe Facebook.

"Ati jucat ofensiv aseara. Poate ca ati riscat prea mult in anumite situatii, uitand ca exista si faza defensiva. Unii dintre voi n-au prins cea mai inspirata zi, dar am vazut multa dorinta. Oricum, stiu cat puteti si de aceea nu am pretentii prea mari de la voi. Poate ca meritati sa castigati aseara, dar n-ati reusit. Poate nu meritati sa va calificati, in urma jocului prestat in aceste preliminarii, dar poate reusiti. Asa-i in fotbal. Nu e pentru cine merita, e pentru cine reuseste", a mai scris Balint.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

In schimb, Romania si-a asigurat locul trei in grupa, care ne garanteaza prezenta la barajul pentru EURO 2016.

Partidele din ultima etapa a preliminariilor sunt programate duminica, de la ora 19:00, in direct pe Ziare.com.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vlad Chiriches Romania Finlanda, #Gabi Balint Vlad Chiriches , #Euro 2016