Presa internationala, despre egalul Romaniei cu Finlanda

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 08:28
8627 citiri
Presa internationala, despre egalul Romaniei cu Finlanda
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Egalul in prelungiri smuls de Romania in fata Finlandei garanteaza echipei nationale a tarii noastre cel putin prezenta la barajul de calificare la EURO 2016, remarca presa internationala.

"Hoban zadarniceste eforturile Finlandei", titreaza site-ul UEFA.com, care remarca si primul gol inscris de tricolori dupa foarte mult timp.

Sursa citata subliniaza si paradele portarului finlandez Lukas Hradecky, despre care sustine ca a fost eroul nationalei oaspete.

Arbitrajul, pus la zid: "Ne-a furat victoria!"

"Golul Romaniei a salvat un egal in meciul impotriva finlandezilor", scrie Nemzeti Sport, in timp ce site-ul 24.hu titreaza "O greseala de arbitraj in favoarea romanilor", cu referire la penalty-ul neacordat finlandezilor, dupa un fault in careu produs de Dragos Grigore, la scorul de 0-1.

Si presa finlandeza este vehementa privind penalty-ul clar neacordat de scotianul Craig Thomson. "Arbitrul a furat victoria Finlandei", titreaza Satakunnan Kansa, in timp ce YLE noteaza ca arbitrul le-a furat in mod "rusinos" un penalty "bufnitelor", cum sunt numiti jucatorii finlandezi. In plus, s-a cerut si cartonas rosu pentru Dragos Grigore.

Presa maghiara, dupa meciurile Ungariei si Romaniei - calculele calificarii de pe locul 3

"Ovidiu Hoban a inscris in prelungiri pentru a pune capat lungii secete si a obtine un egal, 1-1, pe teren propriu cu Finlanda, pastrandu-le in viata sperantele pentru un loc la EURO 2016", scrie si agentia Reuters, citata de SBS.com, The Malaysian Insider si Channel News Asia.

"O lovitura pe final a lui Ovidiu Hoban salveaza un punct vital pentru Romania impotriva Finlandei", noteaza si Sports Mole, iar ESPN subliniaza ca, dupa egalul de joi seara, calificarea la EURO 2016 ramane in mainile romanilor.

Romania remizeaza cu Finlanda dupa un meci de infarct si continua cursa pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#presa externa Romania, #presa internationala Romania Finlanda, #egal Romania Finlanda , #Euro 2016