Romania, cifre impresionante in preliminariile Euro 2016: Lider intr-un top si codasa in altul

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 18:02
3696 citiri
Romania, cifre impresionante in preliminariile Euro 2016: Lider intr-un top si codasa in altul
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Echipa nationala a Romaniei si-a pastrat si dupa meciul cu Ungaria, de la Budapesta, recordul impresionant din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Tricolorii au cea mai buna aparare dintre toate cele 53 de echipe inscrise in competitie, primind un singur gol in sapte partide. Tara Galilor, Ucraina, Austria si Albania au primit cate doua goluri, dar doar britanicii au disputat sapte partide. In plus, tara noastra este totodata printre cele noua echipe neinvinse in actuala campanie de calificare.

In schimb, echipa noastra nationala este in acelasi timp si cea mai putin spectaculoasa, doar opt goluri fiind inscrise in cele sapte partide in care a fost implicata nationala pana acum. Romania este la egalitate cu Ungaria din acest punct de vedere, maghiarii inscriind cinci goluri si primind trei.

Estonia este o alta nationala in ale carei meciuri s-au inscris doar opt goluri, dar echipa are sase partide disputate.

De asemenea, Romania, Ungaria si Tara Galilor sunt singurele echipe din Europa care au inregistrat cate doua rezultate de 0-0, inca o dovada a caracterului defensiv al jocului tricolorilor.

Preliminarii EURO 2016: Romania remizeaza cu Ungaria

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul Ungariei, intr-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

Pentru tricolori urmeaza partida de luni seara, de la Bucuresti, impotriva Greciei, care este deja eliminata din cursa pentru calificare, cu doua puncte dupa sapte meciuri. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#echipa nationala preliminarii Euro 2016, #Romania preliminarii Euro 2016, #Romania cea mai buna aparare preliminarii, #Romania meci Ungaria, #Romania egal Ungaria , #Euro 2016