Vrei sa mergi la meciurile Romaniei de la EURO 2016? Iata ce trebuie sa faci

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 11:09
1228 citiri
Vrei sa mergi la meciurile Romaniei de la EURO 2016? Iata ce trebuie sa faci

Suporterii echipei nationale a Romaniei care vor sa ii urmareasca pe "tricolori" la EURO 2016 trebuie sa urmeze cativa pasi stabiliti de UEFA pentru a intra in posesia biletelor.

Astfel, Federatia Romana de Fotbal transmite, pe site-ul sau care sunt cele mai importante detalii dupa workshop-ul referitor la achizitionarea de bilete, care a avut loc la Nyon, miercuri si joi.

"Cota de bilete, care va reveni Romaniei la fiecare joc din faza grupelor, va fi decisa dupa tragerea la sorti a grupelor turneului final, programata la Paris in ziua de 12 decembrie, aceasta cota urmand sa tina cont de capacitatea stadioanelor pe care va evolua reprezentativa Romaniei", se subliniaza in comunicatul FRF.

Iata care sunt cativa dintre pasii ce trebuie urmati de suporteri:

"1. Vor putea solicita bilete DOAR cetatenii romani (altfel spus, posesori ai unui pasaport romanesc), indiferent ca domiciliaza in Romania sau in alte tari.

2. Procesul de solicitare a biletelor va avea loc DOAR in perioada 14 decembrie, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adica 13:00 (ora Romaniei) - 18 ianuarie 2016, ora 12:00 (ora Europei Centrale), adica 13:00 (ora Romaniei).

3. Procesul de solicitare a biletelor se va desfasura DOAR pe site-ul www.euro2016.com, special creat de UEFA, fiecare doritor fiind nevoit, in prealabil, sa-si creeze un cont pe site-ul mentionat si sa furnizeze mai multe detalii personale.

4. Dupa incheierea acestei faze, solicitarile vor fi analizate de UEFA. Daca numarul solicitarilor va depasi cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorti. Toti solicitantii de bilete vor primi de la UEFA, la sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informati daca solicitarea lor a fost incununata de succes total sau partial sau, respectiv, daca solicitarea le-a fost respinsa.

5. Plata va fi efectuata EXCLUSIV prin carte de credit (doar de tip VISA sau MasterCard), dupa ce UEFA va lua o decizie cu privire la situatia solicitarii, stipulata la punctul anterior.

6. Referitor la procedura de plata prin carte de credit, aceasta va fi realizata, in februarie 2016, DOAR in Euro, doua dintre conditii fiind ca soldul existent pe card sa fie cel putin egal cu suma totala a achizitiei (plus 15 EURO taxa de curierat rapid) si, respectiv, ca limita bancara de efectuare a tranzactiei sa fie, de asemenea, cel putin egala cu suma pe care respectiva persoana va trebui s-o plateasca. NU SE VOR ACCEPTA PLATI PRIN TRANSFER BANCAR SAU CASH.

7. UEFA va efectua o singura tentativa de extragere a banilor de pe cartea de credit. Daca aceasta operatiune va esua, comanda respectivei persoane va fi anulata."

Fiecare persoana va putea cumpara cel mult patru bilete, iar pretul acestora este cuprins intre 25 si 145 de euro, pentru meciurile din faza grupelor.

De asemenea, FRF a publicat un document de 28 de pagini cu aproape 100 de intrebari si raspunsuri pentru suporteri.

Alte detalii despre achizitionarea de bilete vor fi furnizate dupa tragerea la sorti de pe 12 decembrie, mai anunta FRF.

F.N.

Citeste si:
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, 27 octombrie, că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este "o variantă înfundată", el susţinând că niciodată în cariera sa...
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Iohannis, turist la piramidele din Egipt alături de soție, în timp ce criza politică din România se prelungește la nesfârșit
Preşedintele României Klaus Iohannis a făcut miercuri miercuri, 27 octombrie, o vizită de stat în Egipt, la invitaţia preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. După întâlnirea oficială, șeful...
Sursa: Ziare.com