Burleanu il contreaza pe Daum: Iata ce obiectiv are germanul la nationala Romaniei

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:03
3532 citiri
Burleanu il contreaza pe Daum: Iata ce obiectiv are germanul la nationala Romaniei
Foto: FRF

Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a contrat pe selectionerul Christoph Daum dupa ce acesta a oferit detalii despre contractul sau.

La putin timp dupa ce Daum a marturisit ca i-a fost propusa prelungirea contractului pana in 2022, Burleanu a declarat ca a discutat cu selectionerul despre acest lucru, dar in acelasi timp a precizat ca germanul are ca obiectiv calificarea la Mondialul din 2018.

"Am vorbit de o perspectiva pe termen lung la echipa nationala, pentru ca nimic nu te recomanda sa obtii rezultate de pe o zi pe alta, nu poti sa dai nastere unor jucatori, nu poti sa faci absolut nimic pe termen scurt. Am discutat si de proiectul Euro-2020. Dar in acelasi timp, atat eu, cat si domnul Christoph Daum am vorbit de acest obiectiv, calificarea la Campionatul Mondial. Contractul lui Daum avea acest obiectiv, calificarea la Campionatul Mondal", a spus Burleanu.

Seful FRF a mai precizat ca va urma o evaluare a activitatii staff-ului echipei nationale, urmand ca apoi sa se discute despre o eventuala demitere.

Christoph Daum a marturisit recent ca Razvan Burleanu i-a propus in urma cu putin timp prelungirea contractului sau cu echipa nationala pana in anul 2022.

#Burleanu Daum contract, #Daum contract nationala Romania , #FRF