Acuzatii grave la echipa nationala - ce ar fi fost pusi jucatorii sa faca inaintea meciului cu Danemarca

Marti, 28 Martie 2017, ora 12:11
17301 citiri
Acuzatii grave la echipa nationala - ce ar fi fost pusi jucatorii sa faca inaintea meciului cu Danemarca
Foto: FRF

Echipa nationala a obtinut doar un egal dezamagitor in meciul cu Danemarca, din preliminariile pentru Cupa Mondiala, pe fondul unui joc slab al fotbalistilor nostri.

La doua zile distanta de la aceasta confruntare, jurnalistii de la ProSport scriu ca in ziua meciului jucatorii ar fi fost pusi sa traga autocarul echipei cu niste sfori.

Totul s-ar fi petrecut la dorinta psihologului sportiv Silviu Ionita, potrivit sursei citate.

Acesta le-ar fi cerut jucatorilor sa coboare din autocar si sa il traga cu cateva sfori care erau prinse. "Asa sa fiti si la meci, sa trageti unul pentru altul", sustine sursa citata ca le-ar fi spus psihologul jucatorilor.

Jucatorii s-au conformat, dar ulterior s-ar fi plans ca au dureri musculare, conform jurnalistilor.

Contactat de Ziare.com, psihologul Silviu Ionita nu a oferit un raspuns clar cand a fost intrebat daca acest episod s-a intamplat, mentionand ca toate actiunile sale sunt in beneficiul grupului.

"Toate actiunile pe care le facem din punct de vedere mental nu prezinta nicio parte de pericol fizic pentru jucatori. Toate sunt facute pentru a creste coeziunea de echipa, de a creste spiritul de lupta, nicidecum de a-i pune pe jucatori in pericol. Sunt exagerari si nu au legatura cu ce facem noi acolo. Noi tot ce facem, facem pentru a creste coeziunea, de a aduce o stare buna, o atmosfera de lupta", a spus Silviu Ionita pentru Ziare.com.

Intrebat din nou despre episodul amintit, Ionita a mentionat ca nu poate raspunde deoarece este confidential.

"Tot ce facem sunt exercitii ale nationalei, discutam, lucram pe ele. Nu pot sa va spun exact ce facem acolo pentru ca sunt lucruri confidentiale", a completat Ionita, precizand ca inainte de a face un exercitiu solicita si acordul lui Christoph Daum.

Cei de la ProSport mai scriu ca si inaintea meciului cu Muntenegru s-ar fi produs un episod care i-a iritat pe jucatori. Acestia au fost pusi sa tina pe deget o bara lunga de patru metri, iar multi dintre ei s-au enervat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Romania Danemarca, #exercitii psiholog nationala Romaniei , #preliminarii Cupa Mondiala
Comentarii