Avancronica meciului Romania - Ungaria. O victorie pentru Campionatul Mondial

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 07:13
3584 citiri
Avancronica meciului Romania - Ungaria. O victorie pentru Campionatul Mondial

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste vineri reprezentativa similara a Ungariei intr-o partida care ar putea stabili, in mare parte, numele formatiei care va merge la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia.

Selectionerul Victor Piturca nu are reale probleme de lot, dintre obisnuitii nationalei doar Costin Lazar fiind lasat acasa din cauza unei accidentari de ultima ora.

Tehnicianul nationalei a luat insa decizia controversata de a nu-l selectiona pe Adrian Mutu, desi acesta evolueaza meci de meci in prima liga franceza. In schimb, au fost adusi Ciprian Marica, fara echipa de cateva luni, si Gabi Torje, plecat de la Udinese abia in ultima zi a perioadei de mercato.

Constient de importanta partidei, dar si de faptul ca o victorie este mai mult decat necesara, selectionerul va folosi o formula de echipa ofensiva, cu patru jucatori de atac sustinuti de doi mijlocasi care pot oferi pase de calitate.

De cealalta parte, ungurii sunt, de asemenea, constienti ca, in cazul unei infrangeri, isi pot lua adio de la Mondial, asa ca au ajuns la Bucuresti decisi sa "scoata" macar o remiza.

Sandor Egervari va avea insa o misiune dificila, dat fiind ca jucatorii pe care ii are la dispozitie sunt, in cea mai mare parte, sub romani. Marea problema a Ungariei este linia defensiva, care va fi formata din fotbalisti necunoscuti ce evolueaza la echipe modeste.

Pe langa lipsa de valoare, acestia pot claca atunci cand se vor confrunta cu o atmosfera incendiara, asa cum se anunta cea de vineri seara.

Iata cum arata echipele probabile:

ROMANIA: Tatarusanu - Matel, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, Tanase - Marica.

Selectioner: Victor Piturca

Ungaria: Bogdan - Vanczak, Korcsmar, Guzmics, Laczko - Varga, Hajnal - Koman, Bode, Dzsudzsak - Szalai.

Selectioner: Sandor Egervari

Partida va fi condusa de o brigada de arbitri spaniola, condusa de la centru de Alberto Undiano Mallenco.

Meciul incepe la ora 21.00 si este transmis in direct pe site-ul Ziare.com, in timp ce la TV va putea fi urmarit pe postul Antena 1.

Aproximativ 2.500 de "ultrasi" maghiari si-au anuntat prezenta pe National Arena. In tur, la Budapesta, scorul a fost egal, 2-2.

Iata cum arata clasamentul Grupei D inaintea meciurilor de vineri:

1. Olanda 18 puncte

_____________________

2. Ungaria 11p

------------------------------

3. ROMANIA 10p

4. Turcia 7p

5. Estonia 6p

6. Andorra 0p

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Romania Ungaria avancronica, #Romania Ungaria LIVE, #Romania Ungaria meci nationale , #preliminarii Cupa Mondiala