Ce spun capitanul si marcatorul golului Romaniei despre penaltiul ratat de Stanciu

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 10:05
4216 citiri
Ce spun capitanul si marcatorul golului Romaniei despre penaltiul ratat de Stanciu
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Jucatorii echipei nationale i-au luat apararea lui Nicolae Stanciu, dupa penaltiul ratat de acesta la finalul meciului cu Muntenegru, si sustin ca victoria a fost ratata din vina tuturor.

Capitanul nationalei, Dragos Grigore, sustine ca se putea obtine mai mult de la meciul din preliminariile Cupei Mondiale, mai ales cu atentie mai mare la lovitura libera din care Jovetici a marcat golul egalizator.

"Sigur ca se putea mai bine. N-am fost destul de concentrati la acea lovitura libera. Am fost egalati pe final. Am marcat pe final si n-am reusit sa tinem de scor. Asta nu e deloc bine. Trebuie sa mergem mai departe, sa jucam mult mai bine si sa ne indeplinim obiectivul.

Stanciu e un jucator mare, s-a transferat la o echipa buna, sunt singur ca va trece peste acest moment. Avem nevoie de el la urmatoarele meciuri si suntem siguri ca va marca pe viitor", a spus fostul dinamovist, scrie Gazeta Sporturilor.

Marcatorul golului Romaniei, Adi Popa, spune ca nici nu a putut sa se bucure de golul marcat in minutul 84, pentru ca muntenegrenii au egalat trei minute mai tarziu.

"A fost un meci de infarct, cu penalty ratat la ultima faza, cu goluri pe final. Nici nu am apucat sa simt bucuria de la gol, pentru ca imediat am si primit. Stiam ca sunt periculosi la fazele fixe, i-am urmarit la analiza video.

Nu suntem multumiti. Ne-am dorit victoria si am avut-o in mana. (...) Toata lumea vrea sa joace, dar prioritar e obiectivul echipei, apoi vine cel individual. Eu am fost profesionist, am intrat si mi-am facut treaba, pacat ca golul meu nu a adus victoria", a spus stelistul, citat de Digi Sport.

Acesta a spus ca nu este dezamagit de Stanciu: "Nu m-am uitat la penalti. Asta e viata. Nu suntem dezamagiti de Stanciu. I se putea intampla oricui. A gresit executia, dar sunt sigur ca la urmatorul va marca. Stiu ca e un baiat puternic, isi va reveni".

Si Cristian Sapunaru l-a incurajat pe Nicolae Stanciu si se declara dezamagit de rezultat, apreciind ca Romania a dominat Muntenegru: "Am controlat tot meciul. Au avut doua ocazii tot meciul, in rest nu ne-au pus mari probleme. Stanciu trebuie sa ramana cu capul pe umeri, jucatori mari au ratat penaltiuri. (...) E vina noastra ca nu am castigat, trebuie sa ne impunem in urmatorul joc".

Si doi dintre titularii surpriza ai lui Daum au vorbit despre meciul de duminica seara.

"Nu am batut azi si suntem dezamagiti, dar pas cu pas vom fi mai puternici. O sa analizam probabil jocul si o sa vedem ce greseli am facut si ce am facut bine. Stanciu este un jucator valoros si trebuie sa invete din greseli", a spus Eric Bicfalvi.

"Per total, eu cred ca echipa a facut un meci bun, am pus in aplicare tot ce ne-a spus domnul Daum. Sper ca urmatorul meci sa-l castigam, puteam sa o facem si azi, dar asta e. Probabil ca presiunea si-a spus cuvantul la Stanciu. E normal, e om, au ratat si jucatori mai mari decat el. Trebuie sa fim alaturi de el", a precizat si Romario Benzar.

Totodata, si portarul Costel Pantilimon i-a luat apararea lui Stanciu: "Rezultatul nu este multumitor, dar am dat dovada de spirit de echipa. Speram la calificare. Nu suntem dezamagiti de Stanciu, suntem multumiti de cum am jucat. Au fost alte meciuri cand Stanciu ne-a adus bucurii".

Nu in ultimul rand, si Adrian Mutu l-a incurajat pe fostul stelist: "Pacat!!! Am facut un meci modest....Capul sus Nicusor Stanciu!!".

Citeste si ce a spus Nicolae Stanciu dupa penaltiul ratat

Citeste mai multe despre meciul dintre Romania si Muntenegru

Romania a debutat cu o remiza in preliminariile Mondialului din 2018, "tricolorii" impiedicandu-se acasa de Muntenegru, scor 1-1.

Accesati acest link pentru a vedea care este situatia din grupa Romaniei

Adi Popa a deschis scorul pentru noi, Jovetici a egalat dupa numai cateva minute, iar Nicolae Stanciu a ratat un penalti in finalul prelungirilor, la ultima faza a partidei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#reactii Romania Muntenegru, #reactii penalti Nicolae Stanciu, #Stanciu ratat penalti Muntenegru , #preliminarii Cupa Mondiala