Christoph Daum a anuntat lotul final pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan: Ce surprize sunt pe lista

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 14:56
6636 citiri
Christoph Daum a anuntat lotul final pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan: Ce surprize sunt pe lista
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul Christoph Daum a anuntat vineri lotul final pentru urmatoarele doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia, de luna viitoare.

Printre surprizele de pe lista se numara Iasmin Latovlevici si Gabriel Enache, ambii fiind a treia optiune pentru posturile de fundas stanga, respectiv dreapta, potrivit listei de pe site-ul FRF.

In schimb, Daum a renuntat la fundasul stanga Razvan Rat si la portarul Florin Nita, pe care ii considera a patra optiune pentru nationala pe posturile lor.

In plus, selectionerul nu l-a mai convocat pe Gabriel Torje, insa l-a chemat pentru prima oara pe Andrei Prepelita, noul jucator al rusilor de la FC Rostov.

De asemenea, a revenit Ciprian Tatarusanu, care a ratat convocarea la meciul cu Muntenegru, dn cauza unei accidentari, insa lipseste in continuare Vlad Chiriches, de asemenea indisponibil pentru prima partida a preliminariilor.

Iata care sunt cei 25 de jucatori convocati pentru cele doua partide:

Portari: Ciprian Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra) ;

Fundasi: Cristian Sapunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerica Gaman (Karabukspor), Cosmin Moti (Ludogorets), Dragos Grigore (Al Sailiya), Alin Tosca (FC Steaua Bucuresti), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua Bucuresti), Iasmin Latovlevici (Karabukspor) ;

Mijlocasi: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Razvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (FC Steaua Bucuresti), Andrei Prepelita (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo) ;

Atacanti: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruna), Claudiu Keseru (Ludogorets), Denis Alibec (Astra)

Reuniunea lotului are loc luni, la Mogosoaia, dupa disputarea etapei a 11-a a Ligii 1.

Cele doua meciuri ale nationalei au loc pe 8 octombrie, cu Armenia, respectiv 11 octombrie, cu Kazahstan, ambele in deplasare si ambele de la ora 19:00. Partidele vor fi transmise in direct pe site-ul Ziare.com.

Romania a facut egal cu Muntenegru in primul joc din aceste preliminarii, un 1-1 la Cluj-Napoca, dupa ce Nicusor Stanciu a ratat un penalti in minutul 95.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Christoph Daum lot Romania preliminarii, #Daum lot Armenia Kazahstan, #surprize lot Romania Armenia Kazahstan, #lot Romania meciuri Armenia Kazahstan, #Romania preliminarii Armenia Kazahstan , #preliminarii Cupa Mondiala