Romania, victorie la scor cu Andorra

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 11 Septembrie 2012, ora 22:24
13564 citiri
Romania, victorie la scor cu Andorra
Foto: uefa.com

Echipa natioanala de fotbal a Romaniei si-a continuat parcursul perfect din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, "tricolorii" invingand cu scorul de 4-0 reprezentativa Andorrei.

Pe un National Arena surprinzator de populat, peste 20.000 de oameni venind sa vada intalnirea cu cel mai slab adversar din Grupa D, meciul a inceput neasteptat pentru noi.

Andorra a facut un pressing extrem de agresiv in jumatatea noastra, a avut posesia si chiar a amenintat usor poarta lui Lobont.

Odata cu trecerea minutelor, oaspetii au facut pasul firesc inapoi iar romanii au inceput sa isi impuna ritmul de joc. Din pacate, acesta nu a fost unul nemaipomenit, astfel ca au fost minute bune in care jucatorii nostri au plimbat mingea in zona mediana, cautand spatiile spre poarta lui Gomes.

Deschiderea scorului a venit abia in minutul 29, atunci cand Gabi Torje l-a invins pe Gomes cu un sut plasat, la coltul lung.

Dupa doua ocazii foarte mari irosite de Gicu Grozav, pe final de repriza a venit si golul cu numarul doi, Costin Lazar punctand cu un sut puternic si bine plasat, de la 18-20 de metri.

Partea secunda a partidei a fost una cu adevarat plictisitoare. Romanii au pastrat posesia, insa au amenintat doar sporadnic poarta adversa, si atunci cu suturi anemice din afara careului.

Finalul a fost insa unul incendiar. Mai intai, Gaman a provocat un autogol al jucatorilor din Andorra. Fundasul Astrei a reluat bine cu capul o centrare trimisa de Bourceanu, mingea a lovit bara, a ricosat in portarul Gomes dupa care a intrat in poarta.

Ultima faza a fost si cea mai frumoasa din tot meciul, Maxim luand un balon de la mijlocul terenului si ajungand pana in careul oaspetilor. Acolo a driblat scurt doi adversari si a marcat cu un sut la coltul scurt.

In urma acestui rezultat, Romania are 6 puncte dupa primele doua partide din preliminarii si se pregateste pentru disputele de foc cu Olanda si Turcia.

Intalnirea dintre Romania si Andorra a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul meciului:

FINAL DE MECI !!!

Min.90+2 GOLAAAAAAAAAZZOOOOOO ROMANIA !!! Maxim pleaca intr-o cursa nebuna pe partea stanga, scapa de o serie de adversari, mai dribleaza doi in interiorul careului si inscrie cu un sut la coltul scurt!

INFO: In celelalte meciuri din Grupa D, Olanda conduce cu 2-1 in Ungaria iar Turcia are 2-0 cu Estonia.

Min.90 GOOOOOOOL ROMANIA !!! Bourceanu centreaza bine, Gaman reia cu capul, mingea loveste bara dupa care il loveste pe portarul Gomes si intra in poarta!

Min.80 Schimbare Romania: Tanase este inlocuit cu Maxim.

INFO: Spectatorii din tribune canta imnul Romaniei.

Min.71 Tanase suteaza din nou mult peste poarta iar spectatorii il taxeaza din nou.

Min.70 Ce ocazie! Centrare pentru Pujol iar acesta reia putin peste transversala de langa Gaman!

Min.65 Tanase suteaza departe de poarta adversa iar publicul izbucneste in fluieraturi si huiduieli.

Min.59 Jucatorii din Andorra sunt aproape de autogol, insa reusesc sa respinga!

Min.54 Schimbare Romania: Rusescu intra in locul lui Marica.

INFO: Olanda a deschis scorul in Ungaria, intr-un alt meci din Grupa D a preliminariilor.

Min.50 Lazar il deschide bine pe Torje in partea dreapta, dar sutul jucatorului de la Granada este retinut fara probleme de Gomes.

Min.48 Prima sansa de gol a acestei reprize ii apartine lui Tanase, insa centrarea stelistului este respinsa de defensiva Andorrei.

Min.46: INCEPE REPRIZA SECUNDA !!!

Schimbare Romania: Tatarusanu intra in locul lui Lobont.

_________________

Min.45+1 FINALUL PRIMEI REPRIZE !!!

Min.45 Matel incearca si el un sut de la distanta, dar trimite peste poarta.

INFO: Dupa fiecare gol inscris de Romania, la statia de amplificare a National Arena se aude "Ciuleandra".

Min.44 GOOOOOOOOL ROMANIA !!! Costin Lazar duce scorul la 2-0 cu un sut puternic, de la 18 metri!

Min.39 Ce ratare! Tanase are o actiune excelenta, paseaza in centrul careului Andorrei de unde Grozav suteaza intr-un adversar, desi avea mare parte din poarta goala in fata sa!

Min.38 Ce ocazie! Marica patrunde in partea stanga, paseaza in gura portii de unde Garcia respinge din fata lui Grozav!

Min.35 Romania domina in continuare, dar se apropie greu de poarta adversa.

Min.29 GOOOOOOL ROMANIA !!! Faza complexa de atac, cu Tanase pasand catre Lazar, in 16 metri, mai departe la Marica si apoi la Torje, care deschide scorul cu un sut plasat la coltul lung!

Min.22 Faza buna a "tricolorilor" cu Lazar pasand pentru Torje, acesta paseaza in centru la Grozav, insa varful nostru este blocat.

Min.20 Romania controleaza jocul, insa nu are ocazii clare la poarta Andorrei.

Min.14 Pasa buna pentru Marica, acesta patrunde in careu si suteaza la coltul scurt, de unde Gomes respinge. De la margine se semnalizase insa offside.

Min.12 Rat centreaza puternic, portarul Gomes retine in doi timpi din fata lui Marica.

Min.9 Ce ocazie! Torje patrunde in dreapta, centreaza in gura portii numai ca Marica sare pe sub minge!

Min.8 O noua ocazie a Andorrei! Centrare inalta in careul nostru, Lima sare peste Gaman si trimite pe langa poarta lui Lobont.

Min.6 Actiune buna a lui Tanase, patrunde in careu, insa paseaza aiurea si oaspetii resping.

Min.4 Ocazie Andorra! Centrare din partea dreapta, Lobont iese aiurea din poarta iar Gomez trimite cu capul, din 16 metri, nu departe de poarta noastra!

Min.2 Prima actiune de poarta apartine oaspetilor, insa Lobont retine usor centrarea.

Min.1 A inceput meciul !!!

INFO: Postul Sport.ro anunta ca portile stadionului au fost deschise iar oamenii care asteptau sa cumpere bilete au putut intra in arena!

La Romania - Andorra s-a intrat cu "Nasu"

INFOL Sefii FRF, in frunte cu Mircea Sandu, au promis din nou ca toti oamenii aflati la stadion vor intra la meci, biletele urmand a ajunge in scurt timp la case.

INFO: Chiar si cu o ora inaintea fluierului de start oamenii asteapta sa isi cumpere bilete, numai ca acestea au fost epuizate. Chiar Mircea Sandu a sosit in zona caselor de bilete, asigurandu-i pe fani ca vor fi puse in vanzare noi tichete.

INFO: In primul meci din Grupa D a preliminariilor, "tricolorii" lui Piturca au invins in Estonia cu scorul de 2-0.

INFO: Avancronica partidei o puteti citi accesand acest link

Echipele de start:

ROMANIA: Lobont - Matel, Gaman, Chiriches, Rat - Bourceanu, Lazar - Torje, Grozav, Tanase - Marica.

Antrenor: Victor Piturca

Andorra: Gomes - Rodrigues, E. Garcia, Lima, Pujol - Vieira, Ayala, Gomez, Clemente, Lorenzo - M. Garcia.

Antrenor: Jesus Luis Alvarez.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Romania Andorra LIVE, #Romania Andorra National Arena, #Romania Andorra rezultat , #preliminarii Cupa Mondiala