Romania - Muntenegru: Iata cine lupta pentru banderola de capitan al nationalei

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 13:34
6257 citiri
Romania - Muntenegru: Iata cine lupta pentru banderola de capitan al nationalei
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, joi, despre problemele medicale pe care le are Vlad Chiriches si despre cine ar putea fi viitorul capitan al echipei nationale, germanul inaintand trei nume.

Astfel, potrivit lui Daum, pe lista se regaseste atat Chiriches, capitan la EURO 2016, cat si alti doi fundasi, Cristian Sapunaru si Dragos Grigore.

"Sapunaru ar putea fi o optiune. Am jucatori de caracter in echipa. Ar putea fi capitan, are calitati, este un lider, dar pe langa el mai sunt si altii cu aceste atribute. Am vorbit cu 15 jucatori despre cum vad ei echipa noastra.

Ma uit la ei cum se comporta si va pot spune urmatorul lucru: Chiriches, Sapunaru sau Grigore au sanse sa poarte baderola si sa fie liderii echipei nationale. Unul dintre jucatori mi-a zis ca spiritul de echipa ar trebui sa fie capitanul echipei nationale, ceea ce este foarte frumos", a spus Daum, citat de Digi Sport.

Acesta a vorbit si depsre situatia medicala a lui Vlad Chiriches, care nu a fost prezent la antrenamentul de joi.

"Nu stiu exact ce se intampla cu Vlad Chiriches. Am primit informatii de la staff-ul medical ca are o accidentare la genunchi. Deocamdata nu face antrenamente. Va fi supus tratamentului in urmatoarele 24 de ore si abia apoi vom lua o decizie. Stiu ca e un luptator si va face tot posibilul pentru a juca duminica", a subliniat selectionerul.

"Claudiu Keseru a fost la 90% azi, maine ar putea fi 100%. Vom vedea. Pe Andone l-am scos de la antrenament, e intr-o situatie buna dar nu ne asumam niciun risc. Unele pozitii sunt inca libere, dar am 7-8 titulari in minte", a adaugat Daum.

In urma cu doua zile, selectionerul spunea ca nu s-a decis cine va fi capitanul: "Inca nu m-am decis cine va fi capitanul. Va fi un mix de factori care vor conta. Decizia va veni si din partea echipei, dar voi avea si eu un cuvant de spus. Nu vreau sa fie numit capitanul pe prietenii, vreau sa am un capitan care sa fie un adevarat lider. Avem jucatori, mai multi de unul, care pot fi lideri. Iar asta e bine".

Meciul Romania - Muntenegru va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, si va fi transmis in direct de Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daum capitan nationala, #Sapunaru Chiriches Grigore capitan nationala, #alegere capitan echipa nationala , #preliminarii Cupa Mondiala