Avancronica partidei Franta - Romania

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 08:13
2373 citiri
Avancronica partidei Franta - Romania

Nationala de fotbal a Romaniei va juca, sambata, cel mai important meci al anului 2010, "tricolorii" urmand a da piept cu Franta lui Blanc la Paris.

Ambele formatii au inceput dezamagitor campania de calificare la Euro 2012, francezii pierzand neasteptat meciul cu Belarus iar Romania remizand in primele doua partide, cu Albania si Belarus.

Razvan Lucescu a anuntat, la conferinta de presa de vineri, ca a conturat deja un prim "11" iar toate informatiile din cantonamentul nationalei sustin ca echipa va fi una in care accentul va fi pus pe defensiva.

Patru jucatori pe linia de fund, alti doi, Mirel Radoi si Razvan Cocis, in fata lor ca mijlocasi la inchidere, plus patru jucatori cu caracter ofensiv care sa incerce minunea marcarii unui gol.

ROMANIA, echipa probabila: Pantilimon - Sapunaru, Chivu, Tamas, Rat - Radoi, Cocis - Zicu, Apostol, Stancu - Daniel Niculae.

Francezii nu o duc nici ei prea bine, insa Laurent Blanc va alinia o echipa din care nu lipsesc supervedete ca Nasri, Bemzema sau Gourcuff. Se pare ca selectionerul "cocosului galic" va opta pentru o formula ultraofensiva, cu numai un mijlocas la inchidere, care ar putea fi in avantajul "tricolorilor".

FRANTA, echipa probabila: Lloris - Clichy, Rami, Mexes, Reveillere - M'Vila - Gourcuff, Nasri - Malouda, Valbuena - Benzema.

Brigada de arbitri este una din Portugalia, condusa de "centralul" Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia, acesta urmand a fi ajutat de "asistentii" Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo, Ricardo Jorge Ferreira Santos si de "rezerva" Joao Francisco Lopes Ferreira.

Partida va incepe de la ora 22.00 si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Inaintea acestei intalniri, clasamentul Grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012 se prezinta astfel: 1. Albania - 5 puncte, 2. Belarus - 5 puncte, 3. Bosnia-Hertegovina - 4 puncte, 4. Franta - 3 puncte, 5. Romania - 2 puncte, 6. Luxemburg - 1 punct.

#avancronica Franta Romania, #Franta Romania LIVE, #Romania preliminarii Euro 2012 , #stiri Nationala Romaniei