Boloni, contactat de FRF pentru a prelua nationala

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 08:56
2010 citiri
Boloni, contactat de FRF pentru a prelua nationala

Federatia Romana de Fotbal l-a contactat pe Ladislau Boloni in vederea preluarii echipei nationale pentru eventualitatea in care "tricolorii" nu inving Bosnia-Hertegovina.

Mircea Sandu si-a manifestat sustinerea fata de Razvan Lucescu, dar a afirmat in acelasi timp ca are variante pentru inlocuirea sa pe banca nationalei, numele vehiculate de presa din Romania fiind Cosmin Olaroiu, Gica Hagi si Loti Boloni.

Cum Olaroiu este la un pas de a semna cu Al-Ain, grupare care a facut tot posibilul sa satisfaca doleantele romanului, seful Federatiei s-a orientat spre fostul antrenor al francezilor de la RC Lens, Ladislau Boloni.

"Am fost sunat de Mircea Sandu duminica, inaintea ultimului meu meci la Lens. Am discutat 10 secunde si atat pot sa va zic.", a declarat Boloni pentru Prosport.

Conform sursei citate, tehnicianul a fost contactat de Mircea Sandu si in cursul zilei de miercuri, pentru a stabili o parte din detaliile care vor fi discutate dupa meciul cu Bosnia, dar numai in cazul in care Romania nu castiga si isi pericliteaza sansele de calificare.

Ladislau Boloni a mai condus prima reprezentativa in 2000-2001 pentru 13 partide, timp in care a bifat opt victorii, doua egaluri si trei infrangeri.

Tehnicianul a promovat o serie de jucatori noi la lot, dar si-a reziliat, in mod suprinzator, intelegerea cu Federatia Romana de Fotbal in vara lui 2001, preferand sa plece la gruparea portugheza Sporting Lisabona.

Echipe antrenate pana in prezent

1994-2000 AS Nancy

2000-2001 nationala Romaniei

2001-2003 Sporting Lisabona

2003-2006 Stade Rennes

2006 AS Monaco

2007-2008 Al-Jazeera

2008-2010 Standard Liege

2010 Al-Wahda

2011 RC Lens

Palmares

Sporting Lisabona: un titlu, o Cupa si o Supercupa

Al-Jazeera: o Cupa a Campionilor Golfului

Standard Liege: un titlu si doua Supercupe

Ladislau Boloni negociaza si formatia elena PAOK Salonic, care ii ofera un salariu de 600.000 de euro pe sezon.

Partida Romania - Bosnia-Hertegovina, decisiva pentru "tricolori" in campania de calificare la Euro 2012, se va disputa vineri, de la ora 21:00, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Ladislau Boloni, #Boloni selectioner nationala, #Mircea Sandu, #antrenor nationala Romaniei , #stiri Nationala Romaniei