Ziare.com

Care e cel mai avantajos mod de economisire a banilor?

Luni, 14 Aprilie 2008, ora 07:48

   

Care e cel mai avantajos mod de economisire a banilor?
Dobanzile la depozitele in lei au sarit de 10% in ultimele saptamani. Saltul vine ca raspuns la ultima majorare a dobanzii de catre Banca Nationala a Romaniei. Majorarea a fost determinata de inflatia mai mare, dar si din cauza faptului ca bancile se straduiesc sa atraga cat mai multe lichiditati.

Bancpost ofera pentru cei care pot depune sume mai mari de 5.000 de lei o dobanda de 10,50%. Pentru depuneri intre 500 si 1.000 de lei, banca plateste o dobanda de 7,3%, informeaza Evenimentul Zilei.

Credit Europe Bank plateste o dobanda de 10% la depunerile in moneda nationala pe 12 luni, fara a impune un plafon mai mare decat cel pe care il practica la constituirea unui depozit la termen - 300 de lei.

Totodata pentru clienti mai exista si o serie de avantaje precum anularea comisioanelor de retragere a banilor depusi. Daca acestea sunt lichidate inainte de scadenta, banca percepe comisionul de retragere de 0,5%, pe care il practica de obicei pentru aceasta operatiune.Conditia este ca retragerea sa se efectueze in maximum cinci zile de la data la care depozitul a ajuns la scadenta, iar suma sa nu depaseasca echivalentul a 10.000 de euro.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Citeste mai multe despre depozit dobanda Banca crestere
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3286 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

In conditiile financiare actuale...

...recomand doua institutii financiare de incredere:Banca "Sub Saltea" si fondul de investitii "Ciorap".

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor