Daum a ales noul capitan al Romaniei: Iata ce spune despre debutul sau la nationala

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 18:28
8162 citiri
Daum a ales noul capitan al Romaniei: Iata ce spune despre debutul sau la nationala
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul Christoph Daum a ales noul capitan al Romaniei, insa nu si-a facut publica inca decizia pentru ca vrea sa discute mai intai cu jucatorii.

Presa si fanii nationalei vor afla abia duminica, in ziua meciului cu Muntenegru, cine va purta banderola.

"Faptul ca Sapunaru e aici la conferinta, cu mine, nu e un indiciu ca ar fi capitan, dar e un jucator experiementat. Este mereu un lider. Am vorbit cu jucatorii care pot sa fie capitani. Am luat deja o decizie, dar intai o voi comunica jucatorilor si abia maine o voi transmite si presei. Stiti deja doua-trei optiuni pe care le am, deci in proportie de 50% ati nimerit", a declarat Daum, citat de DigiSport.

Selectionerul german se declara multumit de modul in care jucatorii au raspuns la antrenamente si pare increzator ca Romania poate incepe preliminariile Mondialului cu dreptul.

"Sunt destul de autocritic in procesul acesta de a lua decizii. Ma gandesc mult ca sa pot lua cele mai bune decizii pentru echipa. Suntem un staff care asculta orice opinie, iar la sfarsitul zilei voi lua decizia finala si cred ca va fi cea mai buna in alegerea primului 11 pentru meciul de maine. Chiar vreau sa felicit jucatorii. S-au pregatit intens si acesti fotbalisti mi-au facut misiunea foarte grea in alegerea primului 11.

Mai important decat terenul e modul in care vom aborda partida. Atitudinea e cea mai importanta. Stiu ca cei de la Cluj au facut tot posibilul pentru a asigura un gazon bun la meciul de maine. Au lucrat intens in ultima perioada si dorim sa le multumim pe aceasta cale", a mai declarat Daum.

Cu numai cateva zile in urma, selectionerul anunta ca pe lista sa de posibili capitani se afla Chiriches, omul care a purtat banderola la Euro 2016, Sapunaru si Dragos Grigore.

Cum fundasul lui Napoli nu mai face parte din lot dupa ce s-a accidentat, cele mai mari sanse de a fi capitan al Romaniei le are Cristi Sapunaru.

Intalnirea dintre Romania si Muntenegru, din preliminariile Mondialului din 2018, se va disputa duminica seara, de la ora 21:45.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daum capitan Romania, #Sapunaru capitan Romania, #nationala Romania capitan nou , #stiri Nationala Romaniei