Emeric Ienei da verdictul dupa meciul Italia - Romania - Interviu

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 16:10
7397 citiri
Emeric Ienei da verdictul dupa meciul Italia - Romania - Interviu
Foto: captura YouTube

Fostul mare antrenor roman Emeric Ienei a vorbit despre evolutia echipei nationale in meciul amical cu Italia, incheiat la egalitate, scor 2-2, si despre viitorul tricolorilor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Emeric Ienei a evidentiat patru jucatori dupa aceasta partida si a lansat si un avertisment.

"Trebuie sa jucam mai ofensiv!", este concluzia lui Ienei.

De asemenea, Ienei a comentat si viitorul lui Anghel Iordanescu la echipa nationala, explicand in ce conditii ar trebui pastrat si dupa EURO 2016.

Romania, egal spectaculos cu Italia

Iata interviul acordat Ziare.com de Emeric Ienei:

Cum vi s-a parut meciul?

Asa cum ma asteptam, a fost un meci disputat, iar italienii au avut un meci greu contra noastra. In prima repriza noi am jucat mai bine, am combinat frumos, dar dupa pauza parca ne-am pierdut din agresivitate, iar italienii, cu mandria lor, au reusit sa puna stapanire pe joc si chiar sa ne conduca. Este insa bine ca am reusit sa revenim si am egalat.

Cine v-a impresionat dupa meciul de aseara?

Florin Andone mi s-a parut ca a intrat foarte bine si este un castig pentru echipa nationala. Maxim a jucat si el bine, iar 'tanarul' Sanmartean joaca excelent.

Sapunaru v-a placut? Am tot avut probleme pe acel post...

Sigur, si Sapunaru este unul dintre remarcatii mei. Are o talie buna, este puternic si cred ca este o solutie potrivita pentru postul de fundas dreapta.

Suntem pe drumul cel bun in perspectiva EURO 2016?

Da, cred ca suntem pe drumul cel bun. Trebuie sa avem insa mare grija si sa revigoram putin echipa nationala, cu niste jucatori mai tineri. Cred ca ar trebui, totusi, sa jucam putin mai ofensiv, sa riscam mai mult. Parca ne caracterizeaza frica in unele momente. Ce puteau sa ne faca daca riscam mai mult? Sa ne bata doar.

Situatia lui Anghel Iordanescu este inca incerta. Contractul sau a expirat, nu se stie daca va ramane si dupa EURO 2016. Dvs. ce parere aveti despre acest caz?

Daca Anghel Iordanescu reuseste sa aduca echipa pe un drum bun si se vad sperante de viitor, poate fi o solutie si pentru urmatoarea campanie, nu doar pentru EURO 2016. De ce sa stricam ceva care merge bine pana la urma?

Care credeti ca ar trebui sa fie un obiectiv realist al Romaniei pentru EURO 2016?

Mai intai trebuie sa asteptam ziua de 12 decembrie, sa vedem ce echipe vom avea in grupa. Unii spun ca e mai bine sa cadem cu echipe slabe, sa ne bucuram ca avem sanse. Dar eu vin si va spun hai sa jucam cu echipe bune, sa vedem cat de puternici suntem si sa le invingem!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Emeric Ienei Romania Italia, #Emeric Ienei amical Italia , #stiri Nationala Romaniei