Ziare.com

Filmul Elevator intr-o noua sala de cinema, din Bucuresti (Video)

de Ovidiu Draghia
Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 11:10

   

Filmul Elevator intr-o noua sala de cinema, din Bucuresti (Video)
Capitala va avea de la acest sfarsit de saptamana o noua sala de cinema unde vor putea fi vazute filme de calitate, alaturi de consacratele Europa, Elvira Popescu, Studio, alaturi de Cinemateca Eforie si Sala Union.

La Centrul National de Arta Tinerimea Romana, aflat pe strada Gutemberg, la numarul 19, langa Izvor, vor putea fi vizionate in fiecare week-end filme non-hollywood-iene. Sala de proiectii este proaspat renovata si aduce prin arhitectura cu Odeonul.

Inaugurarea are loc vinerea aceasta cu o serie de scurt-metraje, urmate de excelentul film Elevator. Pelicula romaneasca spune povestea a doi adolescenti, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de lume pentru un timp si incearca o escapada romantica intr-o fabrica parasita de la marginea orasului.

Situatia devine dramatica atunci cand cei doi raman blocati in liftul de marfa, fara semnal la telefon, fara nimeni in jur sa-i auda, fara apa si fara mancare.

Elevator a primit in 2008 "Premiul pentru debut in filmul romanesc" la Festivalul International de Film Transilvania.

Programul complet pentru ziua de vineri, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana:

18.00 - Noul val al scurt-metrajului romanesc: Nevroze nocturne, regia George Dogaru, O zi buna, regia Catalin Apostol, Ajutoare umanitare, regia Hanno Hofer, Zapping, Cristian Mungiu si La drumul Mare, regia Gabriel Sarbu;
20.00 - Elevator, regia George Dorobantu.

Trailerul filmului Elevator:

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1695 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor