Florescu se umfla in pene la nationala

Joi, 24 Mai 2012, ora 17:14
1976 citiri
Florescu se umfla in pene la nationala

Revenit la nationala in madatul lui Victor Piturca, George Florescu le-a raspuns taios celor care i-au contestat dreptul de a juca in tricoul Romaniei inca din perioada in care echipa era antrenata de Razvan Lucescu.

"Eu am incredere in mine, in valoarea mea. La nationala nu au fost chemati jucatori care nu au meritat, nea Piti este al doilea antrenor care m-a convocat si asta inseamna ca am o anumita valoare si merit sa fiu aici.

Mi-a fost greu, probabil ca specialistilor din Romania care au spus atatea cuvinte rele despre mine le-ar fi stat mai bine pe un scaun de antrenor. Nu inteleg de ce nu fac asta daca se pricep atat de bine.

Sa arunci niste cuvinte si sa dai niste nume in fata camerelor este foarte usor, pentru ca pe mine nu ma putea apara nimeni. Din cauza asta s-a creat un trend, o moda anti-Florescu. Nu e nicio problema, eu am revenit si voi da totul pentru a castiga", a spus Florescu intr-o conferinta de presa.

Reprezentativa Romaniei va disputa doua partide amicale in urmatoarea perioada, cu Elvetia (30 mai) si cu Austria (5 iunie).

9 partide a bifat Florescu pentru "tricolori", inscriind un singur gol.

C.F.

#Florescu nationala Romaniei, #Romania amicale Elvetia Austria , #stiri Nationala Romaniei