Futsal: Romania - Belarus (3 - 3)

Vineri, 29 Februarie 2008, ora 08:48
1268 citiri
Futsal: Romania - Belarus (3 - 3)

In prima zi a turneului de calificare pentru barajul de accedere la Campionatul Mondial de Futsal din Brazilia, in fruntea grupei a 5-a s-a instalat reprezentativa Belgiei care a invins miercuri 28 februarie, in primul joc, nationala Muntenegrului cu scorul de 8-3 (4-2).

In meciul vedeta, Romania nu a putut trece de selectionata Belarusului, partida incheindu-se nedecis, 3-3 (2-0), informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Antrenorul Jakab Zoltan a inceput partida in urmatoarea formula: Klein - Matei, Molomfalean, Lupu, Gherman, el ruland pe intreaga durata a partidei toti jucatorii, mai putin portarul Rizan si jucatorii de camp Chivu si Bugala, ultimii doi nefiind inclusi in lot.

Romania a facut un joc bun in prima repriza si chiar in primele 8-9 minute din jumatatea secunda cand conducea cu 3-1.

Crezandu-se ca si invingatori, tricolorii au evoluat slab in ultimele zece minute ale jocului si au fost la un pas sa fie chiar infranti.

La finalul partidei, antrenorul Jakab Zoltan a declarat: "Nu este permis sa ratezi victoria dupa ce ai un avantaj de 2-0 la pauza, asa cum am facut noi azi. Am facut multe greseli si asta ne-a costat. Cu toate acestea, competitia se joaca pana la capat si raman la convingerea ca meciul decisiv va fi cel de duminica, dintre noi si belgienii".

Dupa prima zi de intreceri, clasamentul grupei a 5-a se prezinta astfel:

Belgia 1 1 0 0 8-3 3p

Belarus 1 0 1 0 3-3 1

Romania 1 0 1 0 3-3 1

Muntenegru 1 0 0 1 3-8 0

Turneul va continua miercuri 29 februarie cu meciurile Belarus-Belgia (ora 15.30) si Romania-Muntenegru (ora 17.30, in direct pe Antena 2).

Quarterly Report - Editia 4

Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Ce vor tinerii? Mai mult autoritarism și mai mult NATO
Analiză: Tinerii reprezintă 16% din populația României, iar peste 90% dintre ei nu au încredere în partide, parlament și guvern, dar sunt deciși să participe la schimbare. Tinerele...
#Romania, #futsal, #turneu, #Brazilia, #Muntenegru, #Belarus, #rezultat, #clasament, #campionat, #mondial , #stiri Nationala Romaniei