Ziare.com

Iata cum pot fi recuperati banii pe biletele de la Romania - Argentina

Marti, 02 August 2011, ora 09:28

   

Iata cum pot fi recuperati banii pe biletele de la Romania - Argentina
Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, procedura prin care se vor returna biletele achizitionate la meciul amical Romania-Argentina, care ar fi trebuit sa se dispute pe 10 august.

Cei care au achizitionat bilete pentru acest amical au doua optiuni: fie pastreaza tichetele pentru meciul cu Franta, din 6 septembrie, fie pot sa-si primeasca banii inapoi.

Daca se opteaza pentru a doua varianta, atunci trebuie sa procedeze astfel:

"1. Solicitarile de rambursare a contra-valorii biletelor achizitionate la meciul Romania-Argentina se vor primi pana la data de 10 August 2011 (data postei). Dupa aceasta data, nicio solicitare de rambursare nu va mai fi luata in calcul, biletele nerambursate considerandu-se automat bilete valabile la meciul inaugural al National Arena, Romania - Franta, din data de 6 Septembrie 2011, ora 21.30.

2. Cererile de rambursare a c/v biletelor la meciul Romania - Argentina vor fi depuse excusiv online prin completarea formularului special, ce se va gasi pe fiecare dintre cele 4 site-uri evocate mai sus; nu se vor accepta spre rambursare comenzi partiale (exemplu: daca achizitia initiala a fost de doua bilete, se vor putea rambursa numai doua bilete); banii se vor returna in aceeasi forma in care au fost platiti si vor include c/v biletelor si a tuturor taxelor platite in momentul achizitionarii. Nu se va tine cont de nicio solicitare de rambursare exprimata altfel decat prin completarea formularului de rambursare disponibil online;

3. Rambursarea banilor platiti la achizitionarea online a biletelor se va face intr-un termen de maxim 20 de zile de la data returnarii biletelor achizitionate catre site-ul de unde au fost cumparate sau in termen de maxim 20 de zile de la data completarii formularului online - pentru persoanele care nu au intrat in posesia biletelor pana la data de 2 August 2011; biletele se vor rambursa pe cheltuiala expeditorului si VOR TREBUI SA SE AFLE IN ACEEASI STARE FIZICA IN CARE AU FOST LIVRATE; biletele care vor prezenta deteriorari fizice, vor avea inscrisuri (altele decat cele scrise legal pe ele), codul de bare deteriorat, etc, NU SE VOR ACCEPTA LA RAMBURSARE.

4. Biletele se vor putea rambursa prin doua metode: prin posta/curier (livrare cu confirmare de primire) sau prin rambursarea fizica la sediul site-ului de unde au fost achizitionate (adresele de rambursare sunt trecute pe fiecare site in parte). Ambele tipuri de rambursari se vor face exclusiv pe cheltuiala expeditorului. In ambele situatii, returnarea contra-valoarii biletelor rambursate (inclusiv a taxelor aferente achizitiei) se va face in termen de maxim 20 de zile de la data rambursarii efective a biletelor, in aceeasi forma in care biletele au fost platite!

5. Biletele care au fost rambursate deteriorate se vor analiza de o comisie special constituita, in data de 17 August 2011 (compusa din reprezentanti ai ANPC, Politiei, FRF si ai agentului economic de unde au fost achizitionate), iar expeditorii acestora vor fi instiintati ulterior asupra deciziei luate", se arata intr-un comunicat al FRF.

Intalnirea amicala dintre nationalele Romaniei si Argentinei ar fi trebuit sa aiba loc pe 10 august, pe noul stadion National Arena.

I.G.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1577 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

de ce

pe cheltuiala mea? am platit curierul cand mi-au fost aduse,nu este culpa mea,incompetenta federatiei nu o finantez eu! cine greseste trebuie sa plateasca'!

 

@piratu64

- pai dupa parerea frf au gresit cei care au cumparat bilete ! o reclama numai buna pentru alte actiuni similare !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor