Imaginea umilintei nationale pe Arena Nationala

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 15:49
5471 citiri
Imaginea umilintei nationale pe Arena Nationala
Foto: pchdinamo.ro

National Arena sau Arena Nationala, stadionul de peste 200 de milioane de euro construit in Bucuresti si inaugurat recent cu ocazia meciului cu Franta, a dat masura umilintei nationale a acestui popor.

Regulile stupide impuse publicului spectator si interpretarea si mai stupida a acestor reguli de niste oameni care nu au capacitatea de a face acest lucru au dus la o imagine incredibila, una care in alte state, civilizate cum ne place sa le numim, ar fi condus la demiteri si alte sanctiuni drastice.

Cum probabil stiti, fanii Romaniei nu au avut voie sa intre pe Arena Nationala din Bucuresti cu drapelul national, desi aceste steaguri nu aveau tevi sau alte asemenea lucruri ce ar fi putut periclita integritatea fizica a jucatorilor sau oficialilor in cazul in care ar fi fost aruncate din tribune. Erau simple bucati de panza, ros-galben-albastre.

Ei bine, aceste panze au fost interzise.

Si cum interzicerea trebuia sa se faca in cel mai pur stil romanesc, celebrii bodyguarzi cu burtile revarsate peste curea au decis ca locul steagului Romaniei este in tomberon, alaturi de seminte, biscuti, brichete sau tigari.

Asa s-a facut ca oamenii care au platit un bilet la meciul Romania - Argentina si, prin "bunavointa" FRF au ajuns sa vada Romania - Franta, au fost nevoiti sa asculte de ordinele acestor baieti si sa arunce drapelul national la tomberon.

Cetatenii sunt datori sa manifeste respect fata de drapelul si imnul national al Romaniei si sa nu comita nici un act prin care s-ar aduce ofensa acestora - HOTARARE GUVERN NR.1157/ 2001, Capitolul 4, articolul 22

Marcel Pavel si FRF au primit amenzi i valoare de 100 de milioane de lei vechi pentru stalcirea imnului national. Batjocorirea drapelului probabil ca trece ca un act de mandrie pentru baietii destepti care au decis aruncarea lui la tomberon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#tricolor tomberon, #imagine umilinta nationala, #drapel aruncat gunoi, #Romania Franta National Arena , #stiri Nationala Romaniei