Meciul Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena

Joi, 25 August 2016, ora 15:55
14208 citiri
Meciul Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Meciul dintre nationalele Romaniei si Muntenegrului, din preliminariile Mondialului din 2018, se va juca pe Cluj Arena, desi s-a luat in calcul mutarea pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Drept urmare, FRF a hotarat sa reia vanzarea biletelor la confruntarea programata pe 4 septembrie, pe Cluj Arena.

"Federatia Romana de Fotbal isi respecta angajamentul luat fata de suporterii clujeni si ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida Romania-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din aceasta dorinta, in urma inspectiei UEFA cu privire la situatia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat si o analiza comparativa de specialitate din partea forului continental care sa cuprinda si situatia stadionului Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca.

Concluziile acestei analize comparative evidentiaza avantaje si dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane in perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel ca am decis ca partida de debut a "tricolorilor" in aceste preliminarii sa fie gazduita de Cluj Arena", se arata in comunicatul FRF.

Citeste mai mult despre problemele gazonului de la Cluj

Arena din Ardeal a gazduit mai multe concerte in timpul festivalului Untold, mii de spectatori asistand la evenimente de pe gazon.

Suprafata de joc se afla acum intr-o stare deplorabila, iar compania care se ocupa de intretinerea ei a admis recent ca nu va putea s-o refaca in proportie de 100% pana la ora meciului cu Muntenegru.

Pentru a evita ca nationala noastra sa aiba probleme, FRF luase in calcul chiar mutarea meciului.

De altfel, in cursul zilei de miercuri Federatia a anuntat ca suspenda vanzarea biletelor pentru aceasta partida, asteptand consultarile cu reprezentantii UEFA in privinta stadionului pe care va avea loc partida.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Romania Muntenegru Cluj, #Romania Muntenegru stadion Cluj , #stiri Nationala Romaniei