Opinii: Meciul lui Voina

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 14:16
1854 citiri
Opinii: Meciul lui Voina

Echipa nationala feminina de handbal a Romaniei a pierdut meciul cu echipa similara a Danemarcei si si-a complicat viata in Grupa A a Campionatului European ce are loc in aceste zile.

Chiar daca jucau acasa, danezele porneau cu sansa a doua si putini se asteptau ca tinerele jucatoare antrenate de energicul Jan Pytlick sa se impuna in fata mult mai experimentatelor romance.

Cu multa determinare si o organizare de fier, nordicele au reusit sa produca surpriza si sa castige pe merit. A mai fost insa ceva ce a contribuit serios la succesul danezelor: ajutorul primit de la Radu Voina.

Selectionerul Romaniei a parut, joi seara, desprins din alt film si a facut niste greseli demne de un incepator fara experienta.

Dupa o prima repriza echilibrat, incheiata cu un avantaj de un gol al tricolorelor si in care Radu Voina a dat senzatia ca are meciul in mana, totul s-a dus de rapa in partea a doua.

Cu gandul parca in alta parte, Voina a privit impasibil cum nationala antrenata de el era practic calcata in picioare de gazde.

8 goluri consecutive au marcat nordicele in vreo 13 minute, perioada in care Voina a stat pe banca si n-a cerut nici macar un time-out. L-a cerut pana la urma, insa cand totul era compromis, iar revenirea de final a romancelor a fost in zadar.

Pe langa asta, Voina n-a reusit sa citeasca apararea danezelor, iar jocul pe extreme al fetele noastre a fost egal cu 0. Mai mult, reprosurile selectionerului roman s-au indreptat spre Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a "tricolorelor" in intalnirea ce a avut loc la Aalborg.

La sfarsitul intalnirii, n-a stiut sa explice infrangerea si a aruncat, romaneste, vina pe arbitre, pe care le-a acuzat ca au favorizat jocul dur al gazdelor.

Voina, pe arbitri; comentatorii, pe public, iar jucatoarele pe jocul dur al danezelor. Eu zic ca, daca e sa gasim un vinovat, acela e clar Radu Voina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Radu Voina Romania Danemarca, #Romania Danemarca Campionat European , #stiri Nationala Romaniei