Presa din Spania desconsidera nationala Romaniei: "Vom lupta cu echipa lui Contra si cu..frigul". Au fost laudati, totusi, doi fotbalisti

Duminica, 02 Decembrie 2018, ora 17:32
8681 citiri
Presa din Spania desconsidera nationala Romaniei: "Vom lupta cu echipa lui Contra si cu..frigul". Au fost laudati, totusi, doi fotbalisti
Foto: Captura YouTube

Presa din Spania a analizat grupa in care este implicata Spania, dar si Romania, grupa F de calificare din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, acolo unde tara noastra va organiza 4 meciuri, toate la Bucuresti, pe National Arena, 3 meciuri in grupe si unul in optimi de finala.

Majoritatea cotidienelor de sport din Spania deja nu isi fac probleme in ce priveste calificarea echipei lui Luis Enrique la EURO, analizand in urmatoarele cuvinte aceasta tragere la sorti:

"Spania face parte din grupa F, acolo unde principala adversara este Suedia, fara Zlatan Ibrahimovic. Luis Enrique a apelat la manualul diplomatiei si a clasificat grupa ca fiind complicata. Deplasarile lungi nu fac un serviciu nationalei", a fost analiza jurnalistilor de la El Pais.

AS si-a adus aminte de frigul din Romania, notand ca Spania a evitat-o pe Germania, dar si pe fosta noastra adversara Serbia, din Nations League: "N-a fost rea tragerea la sorti pentru Luis Enrique. Sigur, n-a avut norocul lui Vicente del Bosque, dar Spania e favorita incontestabil. Cu exceptia Suediei, Spania va trebui sa lupte contra...frigului. Cu exceptia Maltei, Spania va juca pe terenuri dificile, inclusiv in nordul Europei. Macar La Roja a evitat Germania si Serbia, care erau intr-adevar mari pericole".

Cei de la El Mundo Deportivo l-au amintit pe Cosmin Contra, fost jucator in Spania: "Tragere la sorti marcata de distante lungi si de o capcana. Suedia si Norvegia sunt mereu adversare incomode. Grupa e completata de Romania lui Contra, fostul antrenor de la Getafe si Alcorcon si de modestele Insulele Feroe si Malta".

Cum a analizat Luis Enrique, selectionerul Spaniei, grupa Romaniei din preliminariile pentru EURO 2020

Romania si Spania s-au intalnit ultima data in 2016, intr-un meci amical disputat la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, meci terminat la egalitate, scor 0-0.

Dar tot cei de la AS au fost cei care au laudat la finalul analizei lor doi jucatori romani, e vorba de Nicusor Stanciu si de noua vedeta in ascensiune, Ianis Hagi: "Scheletul formatiei contine in continuare jucatori din vechea garda, precum Moti, Sapunaru, Anton sau Chipciu.

Nicolae Stanciu este jucatorul care poate face diferenta, iar fiul lui Hagi, Ianis, vine tare din urma", mai adaugau jurnalistii iberici.

Cele doua nationale s-au intalnit si in cadrul unui Campionat European, la editia din 1996 gazduita de Anglia, atunci ibericii castigand cu 2-1.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#reactie presa din Spania tragere la, #presa din Spania desconsiderare Romania tragere, #Stanciu si Hagi laudati de presa , #stiri Nationala Romaniei