Romania, batuta mar de Polonia

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 23:35
13048 citiri
Romania, batuta mar de Polonia

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a pierdut clar, scor 1-4, meciul amical disputat sambata seara cu Polonia.

"Tricolorii" au fost batuti clar de o nationala a Polonie alcatuita ca si a noastra numai din jucatori ce evolueaza in campionatul intern.

Dupa un inceput curajos al nostru, polonezii au pus stapanire pe joc si in numai 18 de minute au dus scorul la un incredibil 0-4!

In minutul 15, Pawlowski a deschis scorul cu un sut din interiorul careului. Apoi, peste noua minute, Teodorczyk l-a invins pe Lung din apropiere, dupa o greseala a fundasilor nostri.

Polonezii au continuat sa atace, iar in minutul 27 au ajuns la trei goluri marcate, prin acelasi Teodorczyk, tot din apropiere, dupa ce in in prima faza mingea a lovit bara la un sut al lui Wawrzyniak.

Minutul 33 a fost cel in care polonezii au facut 0-4, prin Lukasik, care a marcat superb cu calcaiul, spre stupefactia lui Victor Piturca.

Reusita de onoare a "tricolorilor" a venit tot in prima repriza. In minutul 41, Grozav a profitat de o gafa de proportii a portarului polonez si a marcat.

In repriza secunda, ambii selectioneri au schimbat mult si jocul si-a pierdut mult din spectaculozitate. De altfel, nu s-a mai marcat niciun gol.

O evolutie slaba a jucatorilor care se vor a fi "viitorul nationalei". O prestatie dezamagitoare si foarte ingrijoratoare.

Pentru nationala Romaniei urmeaza amicalul de miercuri, cu Australia, disputat tot in Spania, la Malaga.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, intalnirea amicala dintre nationalele Romaniei si Poloniei.

Desfasurarea partidei:

min.90 - FINALUL INTALNIRII

min.85 - De aproximativ 15 minute atat "tricolorii, cat si polonezii s-au chinuit parca sa nu-si mai creeze ocazii.

min.79 - Grigore trimite in bara, dar arbitru fluierase deja fault in atac.

min.77 - Joc slab al nationalei Romaniei, care abia reuseste sa ajunga la poarta cealalta.

min.70 - Actiune buna de atac a "tricolorilor", cu Maxim in prim plan. Sutul noului jucator al celor de la Stuttgart e respins insa de goalkeeperul polonez.

min.65 - Balgradean iese si respinge, insa numai pana la un jucator polonez, care trimite apoi un lob infricosator de aproape de poarta noastra.

min.64 - Piturca muta iar: iese Alexe, intra Alibec.

min.57 - Nica trimite mult peste poarta adversa.

min.52 - Maxim e blocat in ultimul moment de polonezi.

min.46 - Mai multe schimbari in nationala noastra: Balgradean, Luchin, Nica, Mateiu, Radut, Maxim si Budescu au intrat in teren.

STARTUL REPRIZEI SECUNDE

--------------------------------------

min.45 - FINALUL PRIMEI REPRIZE

min.45 - Posesia mingii in prima repriza: Romania - 47% / Polonia - 53%.

min.44 - Grozav suteaza din intoarcere, dar un adversar se opune pe directia mingii.

min.41 - GOOOL ROMANIA !!! Grozav reduce din diferenta dupa o mare greseala a portarului polonez !!!

min.36 - Mare ocazie pentru Romania! Sutul lui Grozav, din numai 7 metri, e scos de sub bara de portarul oaspetilor.

min.33 - GOL POLONIA !!! Lukasik inscrie cu calcaiul dupa o noua mare greseala in apararea noastra !!!

min.27 - GOL POLONIA !!! Teodorczyk marcheaza din nou, de aceasta data dupa ce in prima faza mingea a lovit bara la un sut al lui Wawrzyniak !!!

min.26 - Polonezii sunt din nou periculosi si doar interventii lui Lung fac ca scorul sa nu ia proportii.

min.24 - GOL POLONIA !!! Teodorczyk il invinge pe Lung cu un sut din 7 metri, dupa o centrare din partea dreapta, la care fundasii nostri au fost spectatori !!!

min.19 - Polonezii trec pe langa 0-2 la o greseala a lui Grigore.

min.17 - Chitu rateaza o ocazie uriasa! Mijlocasul echipei lui Hagi a preluat bine pe langa portar, dar n-a nimerit cadrul portii de la 16 metri!

min.15 - GOL POLONIA !!! Pawlowski deschide scorul cu un sut de la 15 metri !!!

min.11 - Chitu nu ajunge la o centrare din partea dreapta.

min.10 - Lung prinde cu siguranta un sut de la 18 metri trimis de polonezi.

min.8 - Chitu trimite superb cu calcaiul pentru Grozav, insa atacantul Petrolului nu ajunge la minge.

ora 21:45 - STARTUL MECIULUI

ECHIPA DE START A ROMANIEI: Lung - Matel, Grigore, Gaman, Vlad - Nistor, Neagu - Chitu, Stanciu, Alexe - Grozav.

INFO: Amicalul are loc in Spania, la Malaga.

INFO: Intalnirea poate fi vizionata in direct la televizor pe Look TV.

INFO: Ambele nationalele se vor baza doar pe jucatori din campionatele interne, cu exeptia lui Alexandru Maxim, care intre timp s-a transferat la Stuttgart. Iata lotul Romaniei:

Silviu Lung jr. (FC Astra), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul Constanta) si Cristian Balgradean (FC Dinamo Bucuresti) - portari

Alexandru Matel (FC Astra), Constantin Nica, Dragos Grigore, Srgian Luchin (toti, FC Dinamo Bucuresti), Marius Valerica Gaman, Stefan Barboianu (ambii, FC Astra), Mihai Balasa (FC Viitorul Constanta) si Alexandru Vlad (Pandurii Targu Jiu) - fundasi

Ionut Neagu (FC Otelul Galati), Mihai Radut (Pandurii Targu Jiu), Dan Nistor (Pandurii Targu Jiu), Alexandru Mateiu (FC Brasov), Liviu Antal, Nicolae Stanciu (ambii, SC Vaslui), Aurelian Chitu (FC Viitorul Constanta) si Alexandru Maxim (Stuttgart) - mijlocasi

Constantin Budescu (FC Astra), Gheorghe Teodor Grozav (FC Petrolul Ploiesti), Marius Silviu Alexe (FC Dinamo Bucuresti) si Denis Alibec (FC Viitorul Constanta) - atacanti

ECHIPELE:

ROMANIA: Lung - Matel, Grigore, Gaman, Vlad - Nistor, Neagu - Chitu, Stanciu, Alexe - Grozav.

Antrenor: Victor Piturca.

POLONIA: Slowik - Broz, Jedrzejczyk, Celeban, Wawrzyniak - Wszolek, Lukasik, Kazmierczak, Pawlowski, Sobota - Teodorczyk.

Antrenor: Waldemar Fornalik.

Urmatorul meci amical al nationalei noastre va avea loc pe 6 februarie, impotriva Australiei.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Romania pierdut amical Polonia, #Romania batuta amical Polonia, #amical Romania Polonia LIVE, #Romania Polonia amical direct , #stiri Nationala Romaniei