Ziare.com

Romania da 5.000.000 de lei pe pachetele promotionale de 1 Decembrie

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 19:43

   

Romania da 5.000.000 de lei pe pachetele promotionale de 1 Decembrie
Se vor da pachete promotionale de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, insa doar parlamentarilor, oficialitatilor guvernamentale, formatorilor de opinie si personalitatilor publice din UE si tarile vecine.

In acest sens, Executivul a suplimentat bugetele ministerelor Culturii si Afacerilor Externe pe 2008 cu 4.560.000 lei, respectiv 355.000 lei pentru distribuirea a 12.000 de pachete promotionale, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului remis, joi, Ziare.com.

Un pachet promotional va cuprinde un album de prezentare a istoriei Romaniei, un album dedicat implinirii a 90 de ani de la Marea Unire, cinci CD-uri cu muzica populara instrumentala caracteristica regiunilor istorice ale tarii noastre si un DVD cu filme de scurt metraj reprezentative pentru creatia cinematografica romaneasca actuala.

"Programul de diplomatie publica destinat celebrarii Zilei Nationale a Romaniei se va derula in luna noiembrie 2008", se mai arata in comunicatul Guvernului.

De asemenea, Executivul informeaza ca a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Externe cu 1,3 milioane lei pentru finantarea proiectelor derulate de Departamentul pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni.

Fondurile vor fi folosite pentru continuarea programului de editare de carte in limba romana in vederea dotarii bibliotecilor scolare si publice din Republica Moldova si finantarea unor publicatii independente si a unor posturi de radio si televiziune care promoveaza valorile culturale comune si spiritul european al bunei vecinatati si valorile democratice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1100 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

5.000.000 ?

Asta este o mare nesimtire in situatia de fata,mai ales ca beneficiarii vor fi tocmai imbuibatii din parlament.Tot se vorbeste de criza financiara cred ca bunul simt (pe care nu il au) ar recomanda o simpla felicitare.

 

mai facem un mic bussiness

o initziativa laudabila shi utila. o fi facuta cu economiile de la ATI cred. shi in mod cert nu e nicio shmenarie facuta sa mai ia un banutz cinstit vreun gushter de pe langa minunatul parlament. nu e nicio ciresha micutza ptr vreun protejat al acestei institutzii profesioniste care se revendica a fi forul legislativ al unei tzari maretze. categoric nu. vocile care sustzin contrariul sunt voci electorale meschine shi trebuie executate. in fatza la cotroceni sau pe stadion.nush, eu sunt mic dar sunt un pic nedumerit. oare banii ashtia nu puteau finantza o sectzie ATI sau sa zugraveasca o sala de clasa?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor