Romania - Turcia: Avancronica meciului decisiv pentru baraj

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 09:32
3682 citiri
Romania - Turcia: Avancronica meciului decisiv pentru baraj

Echipa nationala a Romaniei va intalni Turcia, marti seara de la ora 21:00, intr-un meci ce poate fi decisiv pentru accederea in barajul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.

Dupa victoria superba obtinuta in fata Ungariei, tricolorii dau inca un test de foc: Turcia vine pe National Arena mai flamanda ca oricand, dornica de revansa dupa un start ezitant in calificari.

Un succes in fata Turciei ar echivala in mare masura cu o calificare la baraj, insa si un rezultat de egalitate ar fi un rezultat pozitiv: am tine Turcia la doua puncte in spate, iar Ungaria, chiar daca ne va egala, va avea un meci dificil in Olanda.

Singura absenta a lui Victor Piturca pentru meciul cu Turcia este Alexandru Bourceanu, suspendat. Locul sau va fi luat de Ovidiu Hoban de la Petrolul Ploiesti.

O alta modificare pe care Piturca o va face va avea loc in compartimentul ofensiv, unde selectionerul il va prefera pe Cristi Tanase in locul lui Alexandru Maxim.

De partea cealalta, turcii sustin ca cei mai importanti 7 jucatori sunt accidentati, rapusi de un virus respirator. Sunt sanse foarte mari ca ei sa inceapa ca titulari partida de pe National Arena.

La confruntarea de marti seara sunt asteptati in jur de 30 de mii de spectatori. Bisnita a fost in floare la casele de bilete, iar acest lucru i-a tinut pe romani departe de stadion.

Partida dintre Romania si Turcia va putea fi urmarita in direct pe Ziare.com de la ora 21:00, dar si pe Antena 1.

Echipele probabile:

Romania: Tatarusanu - Matel, Goian, Chiriches, Rat - Hoban, Pintilii - Torje, Stancu, Tanase - Marica

Rezerve: Lobont, Lung jr., Luchin, Papp, Gaman, Grigore, Latovlevici, Ad. Popa, Gh. Bucur, Maxim, Neagu, Alexe

Turcia: Volkan - Gonul, Semih, Omer, Caner - Tore, Selcuk, Topal, Arda - Bulut, Burak

Rezerve: Zengin, Onur Kivrak, Sahan, Ersan Gulum, Oguzhan, Pektemek, Potuk, Caner Erkin, Ali Kaldirim, Dursun, Aykut, Sahin, Calhanoglu, Erdinc

Arbitru: Sven Moen. Asistenti: Kim Haglund, Frank Andas.

Tot in aceasta seara, in grupa Romaniei se mai disputa urmatoarlee meciuri: Ungaria - Estonia (de la 21:30) si Andorra - Olanda (de la 21:30). Si aceste doua meciuri vor putea fi urmarite in direct pe Ziare.com.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Romania Turcia, #avancronica Romania Turcia, #televizare Romania Turcia, #echipe Romania Turcia, #cine transmite Romania Turcia , #stiri Nationala Romaniei