Selectionerul Armeniei, despre meciul cu Romania

Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 11:19
2829 citiri
Selectionerul Armeniei, despre meciul cu Romania
Foto: AFF

Antrenorul reprezentativei de fotbal a Armenia, Artur Petrosian, a declarat ca la echipa sa au avut loc multe schimbari dupa meciul pierdut cu 0-5 anul trecut, la Erevan, in fata Romaniei, precizand ca are incredere in jocul elevilor sai in partida de la Bucuresti.

"Am incredere in jocul nostru ca ne va aduce un rezultat bun in partida de maine cu Romania. La echipa noastra au avut loc foarte multe schimbari dupa meciul pierdut la Erevan cu 0-5 in fata Romaniei. Am incercat sa transformam in bine foarte multe lucruri si sunt sigur ca ideile pe care le vom pune in practica ne vor aduce un rezultat pozitiv.

Jucatorii sunt pregatiti 100 la suta si cred ca maine vom avea parte de un meci foarte interesant. Echipa ca intreg este cel mai periculos jucator al Romaniei. Sincer sa fiu, la inceputul preliminariilor nu ma asteptam ca Romania sa aiba in acest moment acelasi numar de puncte ca noi", a spus selectionerul armean.

In varsta de 45 de ani, Petrosian a explicat ca obiectivul sau nu este calificarea la CM 2018.

"A fost un meci diferit la Erevan cu Romania. Am avut atunci un jucator eliminat si s-a dat un penalty impotriva noastra inca de la inceputul partidei, iar apoi ne-a fost dificil sa mai revenim in joc. Dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Obiectivul nostru este sa castigam fiecare partida. Noi nu avem obiectivul de a ne califica in aceasta campanie. Ne propunem sa ne dezvoltam pas cu pas", a adaugat el.

Intrebat daca Romania are un jucator de nivelul mijlocasului armean Henrih Mhitarian de la Manchester United, selectionerul a raspuns:

"Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca nu cred ca Romania are in momentul de fata un jucator de nivelul lui Mhitarian. Dar sa nu credeti ca nu cunosc jucatorii romani. Stiu ca Romania are jucatori buni, cu potential, insa niciunul dintre ei nu este in acest moment la nivelul lui".

Prezent la conferinta de presa, fundasul armean Hovhannes Hambardzumian (26 de ani) a afirmat ca este optimist in sansele echipei sale de a obtine un rezultat pozitiv la Bucuresti. "Atmosfera la echipa este foarte buna si sper ca vom obtine un rezultat pozitiv in meciul de maine. Romania are un joc bun si o apreciez ca echipa", a adaugat Hambardzumian.

Echipa nationala a Romaniei se afla in aceste zile in cantonament la Centrul National de Fotbal Mogosoaia unde se pregateste pentru meciurile cu Armenia si Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Romania intalneste Armenia, vineri, 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Nationala. Cea de-a doua partida, cu Muntenegru, este programata in deplasare, la Podgorica, in 4 septembrie, tot de la ora 21,45.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania Armenia , #stiri Nationala Romaniei