Selectionerul Serbiei: Mi-a parut rau pentru Romania, ce echipa aveati pe vremea lui Hagi

Marti, 09 Februarie 2010, ora 09:21
1857 citiri
Selectionerul Serbiei: Mi-a parut rau pentru Romania, ce echipa aveati pe vremea lui Hagi

Radomir Antici, selectionerul Serbiei, marturiseste ca i-a parut rau pentru nationala noastra, umilita la Begrad cu 5-0, in preliminariile trecute, si regreta ambitia pe care o aveau "tricolorii" pe vremea lui Hagi.

"Ii simt pe romani apropiati de noi, de sarbi, si asta ma face chiar sa-mi para rau ca acel meci s-a terminat atat de rau pentru voi.

Haideti sa va fac o marturisire: la 3-0 si la cum mergea meciul, am simtit dintr-o data ca nu mai pot sa ma bucur 100%. Chiar m-am gandit la romani. La ce nationala cu capul sus aveati pe vremea lui Hagi... Dar de oprit din a da goluri nu ne vom opri niciodata! Fotbalul se razbuna daca-l pacalesti. Iar Serbia nu-l va pacali niciodata. Suna dur, dar sper sa intelegeti: daca puneti problema asa, la Belgrad nu noi v-am facut de ras, ci voi pe voi, eventual, v-ati facut de ras", a spus Antici intr-un interviu acordat Prosport.

Reputatul tehnician considera infrangerea de la belgrad un simplu accident pentru nationala Romaniei, unul cauzat de lipsa de ambitie a jucatorilor nostri.

"Aveti inca jucatori foarte buni, iar acel meci de la Belgrad cred ca a fost un accident. Fiecare echipa are momente si momente... Cel mai important este ce ati invatat din acel meci.

Era genul de meci pentru care fiecare jucator trebuia sa gaseasca resurse psihice proprii ca sa-l castige. Pentru Romania nu mai exista miza. Cred ca ati pierdut meciul la aceasta diferenta in primul rand in plan psihic. Razvan Lucescu isi facuse treaba. Suna dur, dar...", a mai spus Antici, mentioneaza sursa citata.

Antrenorul echipei nationale a Serbiei nu este de acord cu decizia lui Razvan Lucescu de a-l exclude din lotul primei reprezentative pe Adi Mutu, despre care spune ca este un jucator de care Romania nu se poate lipsi.

"Nu prea sunt in tema cu ce s-a intamplat in cazul de dopaj, dar stiu ca a iesit mare scandal dupa meciul cu el si ca exista zvonul conform caruia nu va mai fi convocat. E cel mai valoros jucator pe care-l aveti. Ar fi o eroare, dar, repet, nu stiu detaliile problemei. Eu vorbesc doar evaluand jucatorul.

Aveti nevoie de Mutu in ofensiva, credeti-ma! Dar stati sa vedem cum se incheie problema cu dopajul", a incheiat Radomir Antici.

Prima infrangere a Romaniei sub comanda lui Razvan Lucescu a fost si cea mai severa, nationala capotand lamentabil in fata Serbiei. Cu un Mutu inexistent, schimbat de Lucescu, si cu chivu eliminat in minutul 84, "tricolorii" au parasit arena sarba cu capul in pamant, dupa ce au incasat nu mai putin de 5 goluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Radomir Antici, #Romania umilita Serbia, #Antici ecihpa nationala Romania, #Mutu echipa nationala , #stiri Nationala Romaniei