UEFA preia problema gazonului de pe National Arena

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 08:51
5052 citiri
UEFA preia problema gazonului de pe National Arena

Problema gazonului de pe National Arena va trece incepand de joi in jurisdictia UEFA, care a trimis la Bucuresti un specialist pentru a superviza montarea unei noi suprafete de joc.

Forul european si-a manifestat ingrijoararea cu privire la situatia de pe National Arena dupa intalnirea Romania - Franta si a trimis un specialist englez pentru a inspecta stadionul din Capitala, informeaza Prosport.

Expertul trimis din Albion urmeaza sa analizeze chiar joi situatia de pe noul stadion national si sa puna la punct un plan de actiune pentru a avea cat mai curand un nou covor cu iarba pe cea mai moderna arena din Romania.

Acesta ne va recomanda, cel mai probabil, o companie din Anglia, renumita pentru gazoanele montate in Premier League, dar este greu de crezut ca refacerea terenului de joc se va produce pana la meciul Stelei din Europa League, programat peste o saptamana.

Gazonul celui mai nou si mai modern stadion din Romania, National Arena, a cedat la chiar primul meci jucat aici, Romania - Franta, provocand reactii dure in presa din Hexagon, care a descris suprafata de joc ca fiind un "camp de cartofi".

Ne-au facut praf! Presa franceza: Gazonul National Arena, un camp de cartofi

Deteriorarea extrem de rapida a gazonul a provocat ingrijorare si printre oficialii echipelor din Liga 1 care isi vor disputa meciurile din cupele europene pe stadionul din Capitala. Acestia s-au aratat dispusi sa schimbe suprafata de joc cu bani din propriul buzunar, mai ales ca meciurile din Europa incep peste cinci zile.

"Salvatorul" Becali a facut rost de iarba pentru National Arena

Romania s-a facut din nou de ras la nivel inalt, fiind, probabil, singura tara din lume care inaugureaza un stadion nou-nout "dotat" cu un gazon demn de diviziile judetene.

Gazon dezastruos pe National Arena. Cum explica firma care l-a montat

Investitia de peste 230 de milioane de euro din National Arena nu s-a vazut, marti seara, si la nivelul ierbii, gazonul stadionului bucurestean, care se vrea cel mai modern si mai luxos din tara, cedand dupa numai cateva minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#gazon Romania Franta, #UEFA gazon National Arena , #stiri Nationala Romaniei