Vasile Stanga, despre infrangerea rusinoasa cu Algeria

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 23:12
2537 citiri
Vasile Stanga, despre infrangerea rusinoasa cu Algeria

Antrenorul nationalei de handbal masculin, Vasile Stanga, a comentat infrangerea umilitoare suferita de "tricolori" in fata Algeriei, la Campionatul Mondial din Suedia.

"E foarte dureroasa. Algeria ne-a surprins, joaca un handbal total diferit de cel european. Popescu a prins bine, dar noi nu am fost in stare sa o bagam in poarta. A fost un joc execrabil, fara minte.", a comentat Stanga, potrivit Prosport.

Selectionerul spune ca ar putea sa renunte la functie la finalul Campionatului Mondial din Suedia.

"Am contract pana in 2012, dar daca Federatia doreste sa faca o schimbare, nu e nicio problema, accept. Sa gaseasca pe cineva mai bun.", a adaugat Stanga, spunand apoi ca situatia in care se afla nationala masculina nu e atat de dramatica.

"Suntem totusi la un Campionat Mondial, suntem prezenti in handbalul mare, nu ne-am facut de ras cu Croatia si Danemarca. Baietii au jucat 40 de minute, pentru ca atat ne duce puterea fizica.", a completat antrenorul.

Vasile Stanga spera ca socul cu Algeria ii va trei pe elevii sai si ca vor obtine rezultate favorabile in ultimele meciuri ale grupei.

"Nu exista nicio formula magica. Totul depinde de ei, nu de mine. Daca as putea sa o bag eu in poarta, as baga-o. Daca as fi putut sa intru, macar jumatate din mingile ratate le-as fi bagat si la varsta asta. Dar un antrenor depinde de jucatori. Poate se vor trezi in ceasul al doisprezecelea si vom spala cu sarbii rusinea asta.", a incheiat Stanga.

Romania, infrangere rusinoasa cu Algeria la Campionatul Mondial

Nationala Romaniei a inregistrat o noua infrangere, de aceasta data in fata mult mai modeste selectionate a Algeriei, scor 14-15, anulandu-si practic sansele de a se califica in faza principala.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Vasile Stanga, #nationala Romaniei handbal masculin, #Romania umilita Algeria , #stiri Nationala Romaniei