Vezi cine ar putea antrena nationala de handbal feminin

Joi, 21 Iunie 2012, ora 19:53
1399 citiri
Vezi cine ar putea antrena nationala de handbal feminin

Membrii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Handbal au inaintat in cadrul sedintei de joi propunerile pentru functia de antrenor principal al nationalei feminine, Mariana Tarca si Gheorghe Tadici, urmand a fi supusi deciziei Consiliului de Administratie.

Cei zece membri prezenti la sedinta de joi au propus astfel: Gheorghe Tadici (5 propuneri), Mariana Tarca (2), Dumitru Musi, Ion Craciun si Gheorghe Covaciu (cate una).

"Primii doi cu cele mai multe propuneri, adica Tadici si Tarca, vor intra in Comitetul Director, care va lua o decizie, urmata de cea a Consiliului de Administratie, in sedinta din 25 iunie, care va avea loc dupa Adunarea Generala" , a declarat, joi, pentru Mediafax, directorul tehnic al loturilor feminine de junioare si tineret, Remus Draganescu.

Numirea unui antrenor principal la nationala feminina a fost amanata in sedinta din 18 iunie, cand nu a mai avut loc nici Adunarea Generala a FR Handbal, din lipsa de cvorum, si nici sedinta Consiliului de Administratie.

Nationala feminina a fost condusa, pana in 2 iunie, de antrenorul Radu Voina, timp de aproape patru ani. Pe durata mandatului sau, nationala Romaniei a obtinut urmatoarele rezultate: Campionat European (locul 5 - 2008, locul 3 - 2010, calificare la turneul final din 2012), Campionat Mondial (locul 8 -2 009, locul 13 - 2010), Jocuri Olimpice (nu s-a calificat - 2012), Cupa Mondiala din Danemarca (nicio victorie - 2008, 2 titluri - 2009 si 2010, nicio victorie - 2011).

In 2012, cu viitorul antrenor la carma, reprezentativa Romaniei va mai avea urmatoarele actiuni: 24-30 septembrie, pregatire pentru Cupa Mondiala, 1-7 octombrie, participare Cupa Mondiala la Aarhus, 19-22 noiembrie, pregatire, 23-25 noiembrie, Trofeul Carpati, 26 noiembrie - 1 decembrie, pregatire, 2-17 decembrie, participare la turneul final Campionatul European din Olanda.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tadici Tarca antrenori nationala, #Tadici antrenor nationala handbal, #nationala Romania handbal feminin , #stiri Nationala Romaniei