Incidente grave intre suporterii romani dupa calificarea in semifinalele EURO U21: Radoi anunta ca sotia unui fotbalist a fost batuta

Marti, 25 Iunie 2019, ora 00:30
25357 citiri
Incidente grave intre suporterii romani dupa calificarea in semifinalele EURO U21: Radoi anunta ca sotia unui fotbalist a fost batuta
Foto: frf.ro

In euforia de dupa calificarea echipei nationale in semifinalele EURO U21 s-au produs si incidente in zona in care se aflau fanii romani.

Potrivit selectionerului Mirel Radoi, sotia fundasului dreapta Cristi Manea a fost batuta in tribune de alti fani romani.

"Aceasta performanta este umbrita de doi suporteri care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea", a spus Radoi la TVR 1.

Conform jurnalistului Decebal Radulescu, incidentul a izbucnit dupa ce Manea a mers la finalul meciului pentru a-si saluta sotia.

"Imediat dupa joc, Manea s-a dus in tribune sa-si salute prietena. O fana i-a luat fata iubitei si i-a cerut sa faca o poza. Fotbalistul a bruscat-o violent. In acel moment, prietenul domnisoarei l-a imbrancit pe fostul jucator al CFR-ului. In ambuscada, iubita fotbalistului a primit un picior in plina figura.

In aceste momente Manea, fundasul nationalei de tineret e in tribunele stadionului din Cesena. Isi apara iubita batuta de suporteri! In mod normal n-avea ce sa caute acolo. Din motive inca necunoscute, prietena lui a fost lovita in fata. Un suporter a fost arestat. Gica Hagi, care se afla in zona l-ar fi sfatuit insistent pe fotbalist sa nu se duca in tribune si sa mearga mai bine la vestiare", a scris Decebal Radulescu pe Facebook.

Conform Fanatik, fanii care au batut-o pe sotia lui Manea fac parte din gruparea "Uniti sub tricolor". Sursa citata scrie ca sotia fotbalistului a fost transportata la spital.

Amintim ca Romania s-a calificat in semifinalele EURO U21 dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Franta si a castigat Grupa C. Totodata, baietii antrenati de Mirel Radoi si-au asigurat si calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.

Remiza era rezultatul care ajuta ambele echipe sa se califice in semifinale, iar partida de la Cesena a fost una destul de linistita, fara evenimente majore.

Dupa acest rezultat, Romania a castigat Grupa C si va merge in semifinale alaturi de Franta.

In celalalt meci al serii din Grupa Romaniei, Anglia si Croatia au terminat la egalitate, scor 3-3.

In semifinale, Romania va intalni Germania joi, de la ora 19:00, iar Franta se va duela cu Spania.

Lista celor mai bune case de pariuri sportive cu licenta in Romania

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Romania EURO U21, #Romania semifinale EURO U21, #incidente suporteri Romania Franta , #tineret