Scandal la nationala de tineret: Un jucator al Stelei s-ar fi dat accidentat

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 12:54
3259 citiri
Scandal la nationala de tineret: Un jucator al Stelei s-ar fi dat accidentat
Foto: FRF

Nationala de tineret a Romaniei a fost invinsa categoric marti seara, scor 1-3, in Danemarca, in preliminariile Campionatului European din 2017, meci in care nu a evoluat Florin Tanase, noua vedeta a Stelei.

Oficial, acesta a avut probleme medicale, insa surse din cadrul Federatiei sustin ca de fapt acesta nu a vrut sa joace si s-a dat accidentat.

"Dupa meciul de la Medias cu Luxemburg, Florin Tanase, cel care a prins doar 31 de minute, s-a plans staffului medical ca are probleme si ca nu mai poate juca in deplasarea din Danemarca.

Acesta a cerut sa fie lasat sa plece din cantonament pentru a nu forta o accidentare mai grava, doar ca pe site-ul frf.ro a aparut un comunicat legat de acest lucru, dar nu s-a pus si tipul accidentarii suferite!

Adevaratul motiv este ca Tanase nu a vrut sa ramana la lot pentru meciul cu Danemarca, si asta dupa ce Dulca l-a tinut rezerva la Medias, si nu l-a trimis pe teren din primul minut!", sustin sursele, potrivit Dolce Sport.

Si selectionerul nationalei de tineret, Cristian Dulca, a comentat zvonurile potrivit carora Tanase s-ar fi dat accidentat, suparat ca nu a fost introdus pe teren titular.

"Referitor la Tanase, a venit la lot, nu am inceput cu el, dar nu cred ca exista jucator care sa scrie titular pe el. La meciul cu Tara Galilor a suferit o accidentare, acum a recidivat, nu avea rost sa il mai duc in Danemarca.

La meciul cu Luxemburg, tot fara el, pentru ca in meciul cu Tara Galilor, Ionita II a inscris, nu scrie pe fiecare titular, v-am mai spus. Tanase nu stiu daca e suparat, nu are de ce, a avut aceeasi problema la glezna. Nu cred ca se poate da accidentat. Are o problema mai veche", a spus Dulca, citat de Digi Sport.

Mai mult, se pare ca si dinamovistul Dorin Rotariu, adus la lot de la nationala de seniori, ar fi fost nemultumit ca a jucat prea putin cu Danemarca.

"Dulca l-a chemat sa-l ajute, dar Rotariu a fost anuntat inainte de meci ca nu va juca titular si ca sunt sanse sa prinda cateva minute. Dorin a fost extrem de dezamagit de decizia selectionerului, mai ales ca avea o saptamana petrecuta in cantonamentul primei reprezentantive. Rotariu a prins doar 22 de minute si asta dupa ce in minutul 68 l-a trimis in teren in locul lui Bumba", au mai transmis sursele din cadrul FRF.

Romania se afla pe locul 2 in grupa de calificare, cu 16 puncte, la 6 distanta de ocupanta primului loc, Danemarca, a doua echipa calificata la European dupa victoria de marti seara.

Pentru a-si pastra aceasta pozitie, care poate duce la baraj, romanii trebuie sa invinga in ultima partida din grupa nationala Bulgariei, in deplasare, meci care va avea loc pe 11 octombrie. In tur, a fost 2-0 pentru fotbalistii de la sud de Dunare.

Iata care sunt calculele complete ale calificarii la EURO 2017

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#scandal Tanase nationala tineret, #Florin Tanase accidentat tineret, #Dulca Tanase scandal tineret , #tineret