Surpriza uriasa pentru jucatorii nationalei de tineret: Iata ce s-a intamplat la hotel, dupa eliminarea de la Campionatul European

Vineri, 28 Iunie 2019, ora 11:24
16867 citiri
Surpriza uriasa pentru jucatorii nationalei de tineret: Iata ce s-a intamplat la hotel, dupa eliminarea de la Campionatul European
Foto: captura video Facebook

Jucatorii nationalei de tineret a Romaniei au avut parte de o surpriza uriasa dupa eliminarea suferita in semifinalele Campionatului European din Italia.

Mai multi suporteri din gruparea Uniti sub Tricolor au mers la hotelul la care era cazata delegatia Romaniei pentru a le multumi jucatorilor si antrenorilor.

Fanii au cantat alaturi de sportivi, au aprins torte si au incheiat astfel un turneu final istoric pentru "tricolorii" mici.

Jucatorii nu s-au lasat mai prejos si le-au multumit suporterilor pentru sprijinul de pana acum.

Citeste si Iata cand revine in tara nationala de tineret a Romaniei

Romania a obtinut cel mai bun rezultat din istorie la Campionatul European de tineret, calificandu-se pana in semifinale, acolo unde a fost invinsa de reprezentativa Germaniei.

Calificarea in semifinale le-a adus elevilor lui Radoi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokio, acolo unde vor juca in vara anului viitor.

M.D.

#Romania suporteri nationala, #fani nationala Romania, #Romania Euro 2019 rezultat , #tineret