Piturca, despre Mutu, Dragomir si viitorul nationalei

Joi, 28 Martie 2013, ora 22:28
5138 citiri
Piturca, despre Mutu, Dragomir si viitorul nationalei

Selectionerul Victor Piturca l-a pus la punct pe Adrian Mutu intr-o interventie televizata, dar a vorbit si despre conflictul cu Dumitru Dragomir si despre viitorul echipei nationale.

Piturca il acuza pe Mutu de lipsa de profesionalism si dezvaluie ca atacantul a avut o atitudine delasatoare.

"Declaratia asta (n.r. in care Mutu il acuza de lasitate) nu cred ca este una profesionista din partea lui Adrian Mutu. Eu nu trebuie sa ii dau lui explicatii daca il bag sau nu. Dau explicatii doar daca cred eu ca este cazul", a spus Piturca, potrivit Dolce Sport.

"In cantonament nu am avut nici o problema, a fost o mica problema sambata, cand nu era program de cantonament. Stabilisem cu el ceva, insa nu s-a tinut de cuvant", a mai spus Piturca.

Dezvaluire incredibila: Betie crunta in lotul nationalei dupa meciul cu Olanda

In plus, Piturca l-a acuzat pe Dumitru Dragomir ca a lansat fumigene despre echipa nationala si spune ca nu e deranjat daca jucatorii au baut dupa meciul cu Olanda.

"Nu se pune problema sa fi fost jucatorii beti. Sunt intoxicatii de presa, din partea unor oameni al caror tel este ca echipa nationala sa nu se califice. Sunt 1-2 persoane care incearca prin diferite metode, de mai mult timp, sa faca lucrul asta, poate intr-un fel au reusit. Inteligenta nu este un dar pentru aceste persoane. Dupa meciul cu Olanda, jucatorii au fost liberi, nu au mai intrat in programul nationalei. Actiunea echipei nationale a luat sfarsit, toti jucatorii puteau sa faca ce vor. Ce-au facut ei mai departe nu stiu, e problema lor asta, ei raspund de faptele lor. Cine putea sa lanseze zvonuri de genul daca nu Dumitru Dragomir?", a precizat Piturca.

Mutu, exclus de la echipa nationala

Referitor la situatia echipei nationale, Piturca a precizat ca este multumit de evolutia tricolorilor.

"Echipa nationala este pe un drum bun, nu? Facem reconstructie si am avut cateva victorii care nu sunt intamplatoare, asta denota ca jucatorii au si valoare. Lucrurile nu sunt scapate de sub control. De cand am preluat echipa, nationala a facut un salt calitativ. Intr-adevar, am pierdut categoric cu Olanda, jucatorii nu s-au ridicat la nivelul de concentrare specific unui asemenea nivel. Au fost doua jocuri nereusite, dar si asa ne putem declara multumiti. Am fost insa nemultumiti de atitudinea unor jucatori. Unii se cred mai valorosi decat sunt. Asta te trage inapoi si asa pierzi", a conchis selectionerul.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Victor Piturca echipa nationala, #Adrian Mutu Victor Piturca, #Victor Piturca Dumitru Dragomir , #Victor Piturca