Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Piturca ia prima decizie dupa infrangerea cu Olanda

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 17:14
6727 citiri
Piturca ia prima decizie dupa infrangerea cu Olanda

Infrangerea cu Olanda i-a provocat o noapte alba lui Victor Piturca. Selectionerul a incercat sa caute vinovatii pentru esecul usturator, iar miercuri dimineata a luat prima decizie.

Romania a incasat opt goluri in doua partide cu Olanda, fapt mai putin obisnuit pentru echipa nationala sub comanda lui Victor Piturca.

Miercuri dimineata, la cateva ore de la esecul de pe Amsterdam ArenA, selectionerul a facut o mica sedinta cu principalii colaboratori de la lot, conform unor surse din staff-ul echipei nationalei.

Piturca a ajuns la concluzia ca organizarea defensiva este principala "buba" a nationalei, motiv pentru care doreste sa schimbe sistemul de joc.

Astfel, din toamna selectionerul e hotarat sa renunte la sistemul 4-2-3-1 pentru a reveni la formula pe care a folosit-o in mandatul precedent, 4-3-3.

Romania a primit 10 goluri in 6 meciuri din aceste preliminarii, dar, dupa aceasta miscare, Piturca e convins ca problemele din defensiva se vor rezolva.

Romania, invinsa clar de Olanda

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Olanda, scor 0-4, intr-un meci din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014. Golurile olandezilor au fost marcate de Van der Vaart si Van Persie (2) si Lens.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei ocupa locul 3 in grupa D, cu 10 puncte, opt mai putin decat Olanda si unul mai putin decat Ungaria.

Echipa nationala va disputa urmatorul meci oficial pe 6 septembrie, pe teren propriu impotriva Ungariei. Patru zile mai tarziu, tricolorii vor primi vizita Turciei.

Meciul cu Olanda reprezinta o dubla infrangere pentru nationala noastra. Pe langa pierderea punctelor, tricolorii si-au subrezit si golaverajul, care este principalul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte.

Romania are un golaveraj nul (0) in acest moment, spre deosebire de Ungaria, principala contracandidata, care are +5.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Victor Piturca echipa nationala, #sistem echipa nationala, #sedinta Victor Piturca , #Victor Piturca