Scandal la nationala Romaniei! Marica se implica in razboiul Piturca - Mutu

Marti, 13 August 2013, ora 18:09
3192 citiri
Scandal la nationala Romaniei! Marica se implica in razboiul Piturca - Mutu

Un nou scandal a izbucnit la nationala Romaniei dupa ce Adrian Mutu l-a acuzat, voalat, pe selectionerul Victor Piturca de faptul ca nu l-a chemat la prima reprezentativa pentru amicalul cu Slovacia.

Atacantul lui Ajaccio l-a dat ca exemplu pe Ciprian Marica, acesta fiind selectionat desi nu are echipa de cateva luni.

Fostul jucator de la Schlake si Stuttgart nu i-a ramas dator lui Mutu, explicand ca a ajuns in cantonament de aprope doua saptamani si s-a pregatit sub comanda secunzilor lui Piturca tocmai pentru a fi in forma.

"Unii rautaciosi au comentat ca, vezi Doamne, am venit de pe plaja sau de te miri unde, fara sa stie ca eu ma pregatesc de zece zile in cantonamentul de la Mogosoaia ca sa prind un ritm. Mutu are problemele lui personale cu neconvocarea lui, iar eu ma simt o victima colaterala in discutia asta! Il inteleg pe Mutu, ce pot sa spun, mi se pare copilaresc ce face el acum.

Am vorbit, am glumit pe seama asta, a spus ca nu a contestat niciodata valorea mea, ci doar faptul ca am venit de pe plaja la echipa nationala. I-am explicat si lui ca nu vin de pe plaja si ca nu sint in vacanta cum crede el. Si a spus: << Da, ma, Ciprian, nu aveam de unde sa stiu >> si asa mai departe", a dezvaluit in exclusivitate Marica, potrivit site-ului gsp.ro.

Adrian Mutu a fost lasat in afara lotului echipei nationale pentru meciul amical cu Slovacia, de miercuri.

Selectionerul nu a oferit nicio explicatie iar "Briliantul" si-a revenit dupa accidentare, el evoluand chiar pentru Ajaccio in intalnirea din weekend cu Saint Etienne.

"Daca-l va chema pe Marica nu e ceva normal. Cum? Marica e convocat? Nu stiam! Nu e normal asa ceva", a a fost reactia lui Mutu atunci cand a aflat ca Ciprian Marica este in lotul Romaniei.

Mutu a rabufnit din cauza lui Piturca: "Nu e normal asa ceva!"

Problemele dintre Piturca si Mutu sunt insa mai vechi, cei doi atacandu-se mai mult sau mai putin subtil prin intermediul presei in primavara acestui an, dupa partida cu Olanda.

Intalnirea amicala dintre nationalele Romaniei si Slovaciei se va disputa miercuri seara pe National Arena din Bucuresti.

Partida va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com incepand cu ora 21.00.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Mutu Marica echipa nationala, #Mutu Piturca scandal nationala, #Mutu nationala Romania , #Victor Piturca